Tovább pörög a Rave Friday. Ráadásul jön a Truesounds új kollekciója is!

2020.12.17

2019 óta él a RavEra ruházati márka, de vélhetően az elmúlt hetekben többen ismerkedtek meg a party-k felé irányító márkával, mint korábban egy egész év leforgása alatt. Nem csoda, elég klubmentes évünk volt, amiben a RavEra is egész évben mellékvágányon futott, míg nem ősszel kettesbe kapcsoltak.

Mostanra pedig egyenesen pörgés van, hiszen az első után, már jön a második RavE Friday, ahol az akciós online vásárlást zenei aláfestéssel fűszerezik meg a nagyérdeműnek, akik december 18-án, péntek este a Truesounds két tagját, Peter Makto-t és Gregory S-t hallhatják a virtuális térben történő shoppingolás közben.

Persze nem kell feltétlenül vásárolni, ez csak egy lehetőség, amit a RavEra ad a party-s cuccokat kedvelőknek, miközben 3 órán keresztül minőségi, elektronikus zenei darabok kerülnek sorban egymás mögé, melyet egyszer a közeljövőben élőben is hallhatunk majd egy-egy buliban.

De addig is érdemes beszerezni a kedvenc technós, underground, révületes pólónkat, pulcsinkat, kiegészítőnket, hogy bárhol képviselni tudjuk azt, ami az elektronikus zene kultúrájának ezen ágán kapcsolódik hozzánk.

A most pénteki felvonást megelőzte az első Rave Friday, ahol előbb Fiba, majd Raul Young szettje közben vásároltak a betérő online vásárlók, most pedig valami olyanban lesz részünk, ami túlmutat a zenén és a RavEra-n, mert jön a Truesounds saját, egyedi tervezésű kollekciójának bemutatása.

Peter Maktoék csapata egyébként már korábban is terjesztette pólón, sapkán és egyéb felületen a saját igéit, de most állandó termékként költöznek be a RavEra shopjába, hogy minden elektronikus zenekedvelőt felruházzanak saját vizuális gondolatukkal.

Az esemény december 18-án, 20 órakor indul, amit egy péntek esti szórakozásként is használhatunk majd itt, az online térben, addig érdemes megtekinteni a bezsebelni kívánt cuccokat a RavEra shopjában, hogy akkor már csak le kelljen csapni rájuk!

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

50 éves korában elhunyt DMX

2021.04.09.

50 éves korában elhunyt Earl Simmons, (1970. december 18.) ismertebb nevén DMX!

Előrendelhető Carl Cox 'Oh yes, oh yes!' című könyve

2021.03.25.

A könyv augusztusban érkezik és két változatban lesz elérhető

2022-ben tér csak vissza a Balaton Sound és a Telekom VOLT Fesztivál

2021.03.18.

Ahogy arra számítani lehetett, idén is sorra mondják le a nagy koncerteket és fesztiválokat szerte Európában.