Tovább pörög a Rave Friday. Ráadásul jön a Truesounds új kollekciója is!

2020.12.17

2019 óta él a RavEra ruházati márka, de vélhetően az elmúlt hetekben többen ismerkedtek meg a party-k felé irányító márkával, mint korábban egy egész év leforgása alatt. Nem csoda, elég klubmentes évünk volt, amiben a RavEra is egész évben mellékvágányon futott, míg nem ősszel kettesbe kapcsoltak.

Mostanra pedig egyenesen pörgés van, hiszen az első után, már jön a második RavE Friday, ahol az akciós online vásárlást zenei aláfestéssel fűszerezik meg a nagyérdeműnek, akik december 18-án, péntek este a Truesounds két tagját, Peter Makto-t és Gregory S-t hallhatják a virtuális térben történő shoppingolás közben.

Persze nem kell feltétlenül vásárolni, ez csak egy lehetőség, amit a RavEra ad a party-s cuccokat kedvelőknek, miközben 3 órán keresztül minőségi, elektronikus zenei darabok kerülnek sorban egymás mögé, melyet egyszer a közeljövőben élőben is hallhatunk majd egy-egy buliban.

De addig is érdemes beszerezni a kedvenc technós, underground, révületes pólónkat, pulcsinkat, kiegészítőnket, hogy bárhol képviselni tudjuk azt, ami az elektronikus zene kultúrájának ezen ágán kapcsolódik hozzánk.

A most pénteki felvonást megelőzte az első Rave Friday, ahol előbb Fiba, majd Raul Young szettje közben vásároltak a betérő online vásárlók, most pedig valami olyanban lesz részünk, ami túlmutat a zenén és a RavEra-n, mert jön a Truesounds saját, egyedi tervezésű kollekciójának bemutatása.

Peter Maktoék csapata egyébként már korábban is terjesztette pólón, sapkán és egyéb felületen a saját igéit, de most állandó termékként költöznek be a RavEra shopjába, hogy minden elektronikus zenekedvelőt felruházzanak saját vizuális gondolatukkal.

Az esemény december 18-án, 20 órakor indul, amit egy péntek esti szórakozásként is használhatunk majd itt, az online térben, addig érdemes megtekinteni a bezsebelni kívánt cuccokat a RavEra shopjában, hogy akkor már csak le kelljen csapni rájuk!


TOVÁBBI CIKKEK

Újabb fellépők csatlakoztak a Szigethez

2023.05.09.

Számos területen megújulás jellemzi az idei Szigetet!

Historical Tales with Giolí & Assia @ Budai Vár, 2023.08.26.

2023.04.26.

Historical Tales with GIOLI & ASSIA - Buda Castle - 26. August 2023

Historical Tales with Hernan Cattaneo @ Budai Vár, 2023.07.08.

2023.04.26.

HERNAN CATTANEO (all day long !)