Új partisorozat indul február végén, ami a technóra fókuszál

2019.02.02

Budapest nem pihenhet, és ezt a DFFRNTLY csapat nem is hagyja! Új techno sorozattal jelentkeznek.

Manapság egyre több címkén jön velünk szemben a techno, de akik igazán szeretik ezt a stílust, azok ennek csak örülhetnek. Mint annak is, hogy SAVE THE RAVE címmel újabb, javában techno zenét közvetítő sorozat indul útjára 2019-ben. Az elkövető a DFFRNTLY brigádja, akik azt a célkitűzést helyezték maguk elé, hogy létrehoznak egy olyan eseménysorozatot, amely a rave partyk jelen korában létező közösségét kovácsolja össze, brutális töltéssel felfűtött éjszakák kellős közepébe!

A haszonélvezők egyértelműen a Budapesten tartózkodó klubberek lesznek, de ezért az eseményre érdemes lesz a közeli, vagy távolabbi vidékről is megmozdulni. Már csak azért is, mert egész komoly ütemeket importálnak a srácok a SAVE THE RAVE klubestekre!

Első körben rögtön két vendéggel nyitják a TRIP Hajó két termes táncterét! A horvátok Nina Kraviz típusú női előadója, INSOLATE és a németek hevesen savazó artistja, BEN DUSTérkezik február 23-án, szombaton, hogy felforgassa a fővárosi éjszakát, az Országházzal szemben!

Ráadásul további 10 hazai arc is szelektálja majd a legjobb révülős darabjait, úgyhogy érdemes lecsapni a legolcsóbb jegyekre.

Event: https://www.facebook.com/events/215461916071565/
Jegyek: https://oneticket.hu/save-the-rave-insolate-ihri-ben-dust-idi-3037

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Klaudia Gawlas pénteken ellátja technoval a keleten élő partiarcokat is

2019.06.10.

Különleges este elé néz Debrecen és a keleti régió techno-t kedvelő közönsége, hiszen nem kisebb név látogat első alkalommal a városba, mint Klaudia Gawlas.

Elképesztően erős programot dobtak össze idén is az EXIT fesztiválra!

2019.06.09.

Szétnéztünk a programban és csupa jó dolgot találtunk.

Extra hosszú szettekkel érkeznek a vasárnapi Cinematiné fellépők

2019.06.07.

Erick Morillo, N’TO és Yaya is azt jelezte, hogy hosszabb szettet adna a közönségnek!