Új podast sorozatot indított a Tale Of Us!

2016.11.17

Az olasz páros nem fogta vissza magát, az Afterlife Voyage sorozatát rögtön egy masszív anyaggal indította útjára. A népszerű páros új podcast sorozat gyártásába fogott, ahol különleges zenei csemegékkel örvendeztetik meg majd a rajongóikat.

Matteo és Carmine népszerűsége az egekbe szökött az utóbbi pár év folyamán. 2015-ben a Mixmag DJs Of The Year lista tetejére repültek, beindítottak egy új kiadót, az Afterlife-ot, és ezek mellé most a szimfonikus elektronikus szerző páros újabb projektbe vágta fejszéjét.

Az Afterlife idén debütált, mint kiadó és rendezvénysorozat egyben, olyan ikonokat csábítottak maguk mellé, mint Thugfucker vagy Mano Le Though vagy épp Marcel Dettmann. Ezt követte az Afterlife 001 válogatás, ahol többek között Recondite, Mind Against és Somne zenéi is a lemezre kerültek.

Az új, Afterlife Voyage podcast sorozatot úgy írták le, mint egy „előremutató, a tudat birodalmába egyedi módon betekintést nyújtó” szériát. A szokásos Tale Of Us stílust a most kezdődő sorozat végig meg kívánja tartani a maga sokrétű hangzásával, valamint kiadatlan anyagokkal és közelgő megjelenésekkel az egyes mixekben.

A későbbi podcast epizódokat az Afterlife előadói fogják készíteni, ezzel is képviselve a Tale Of Us egyre növekvő befolyását a zenei szcénában.

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Sun & Soda w/ Adriatique (4hrs set) @ Akvárium Klub, 2021.09.04.

2021.07.20.

A Sun & Soda (powered by Heineken) bemutatja: ADRIATIQUE (4hrs set) & Secret Factory // Denes Toth

Sun & Soda w/ Sasha @ Akvárium Klub, 2021.08.14.

2021.07.20.

A Sun & Soda Official (powered by Heineken) bemutatja: SASHA

Amelie Lens, Farrago @ Cinema Hall, 2021.08.19.

2021.07.20.

AMELIE LENS back in Budapest - 2021. Aug. 19. - Cinema Hall