Újabb Peter Makto & Gregory S siker a nemzetközi porondon!

2017.09.27

Csak kapkodjuk a fejünket.. Szinte minden hétre jut egy örömhír a srácok facebook oldalán, miszerint a legnagyobb sztárok szettjeiben rendre fellelhetők a legújabb Peter Makto & Gregory S kiadványok.

A "spiritual" deep house berkekben világszerte legnépszerűbb All Day I Dream bulikon már-már kötelező elem 1-1 PMGS track. HOJ, valamint Lee Burridge mester is előszeretettel színesíti szettjeit magyar földön megfogant dallamokkal, amire igazán büszkék lehetünk.

A napokban a lisszaboni bázisú Fuse Records rezidens NOX - BPM fesztiválos szettjének tracklistáját szemlélve csíptük el a hazai duó nevét egy nagyon erős mezőnyben.

Az említett track Fairtone - "To The Moon" Peter Makto & Gregory S átirata, amit szeptember 25-től a legnagyobb online zeneáruházak virtuális polcairól is beszerezhettek. /Beatport/

Ha pedig tüzetesebben megvizsgáljuk a Truesounds 2 főkolomposának Beatport profilját, megállapítható, hogy zenei karrierjük talán legtermékenyebb időszakában vannak. Sorra jönnek ki az originalok és a remixek a szcéna meghatározó kiadóin. Legutóbbi Bondage Music-os kislemezükről a "Cascade" a Beatport összesített deep house top 100-as listáján az előkelő 16. helyig menetelt.

A bomba siker után alig néhány hét elteltével Oliver Schories kiadóján is feltűntek 3 saját tétellel, amelyekre szintén sorra érkeznek a pozitív feedbackek a szakma nagyjaitól.


Végül, de nem utolsó sorban a Highway Records-on megjelent Spieltape - People EP-t is érdemes csekkolni, és nem kizárólag a fülbemászó PMGS remix miatt.. Az orosz label és a Truesounds Music művészei novemberben egy bitang erős kollaborációval jelentkeznek a TS fővárosi bázisán, az AETHER-ben. 

Event link: https://www.facebook.com/events/137893300163197/

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Jules Verne házában fog zenéket készíteni Jeff Mills

2017.10.18.

A techno ikon az Intuitions projektjét viszi Amiensbe jövő héten, ahol kedden és szerdán a világhírű író házában fog majd alkotni.

8 years of Hi!Fly w/ Worakls live, N'to live @ Akvárium Klub, 2017.11.25.

2017.10.17.

8 years of Hi!Fly w/ Worakls live, N'to live

8 years of Hi!Fly w/ Lost&Found @ Akvárium Klub, 2017.11.25.

2017.10.17.

8 years of Hi!Fly w/ Guy J, Guy Mantzur, Chicola, Eli Nissan