Ben Klock és Marcel Dettmann újra közös EP-t készített!

2017.01.07

Az Ostgut Ton kiadónál érkezik majd a páros Phantom Studies című EP-je, amely a kiadó 100-ik 12 inches lemeze lesz. A duó tíz év után állt újra össze közös stúdiómunkára.

A két berghaini rezidens először 2006-ban dolgozott együtt a Dawning albumon, amit rögtön a rá következő évben újabb lemez, a Scenario követett 2007-ben. A mostani EP-re hét track fért fel, összesen 40 percnyi zene hallható, két 12 inches lemezen. Dettmann és Klock kihasználták egymás zenei tudását és hozzáállását, így sikerült egy új hangzást létrehozniuk, amelynek dallamos és hipnotikus vonásaival sikerült megmutatniuk, milyen az a bizonyos „outside the box” gondolkodás. A hét új track ezeket a tulajdonságokat tükrözi, amellyel minden bizonnyal mindenki igényét kielégítik.

Érdekesség, hogy mindkettőjük vokálja felcsendül a Phantom Studies lemezen – Dettmann a The Room, míg Klock a Prophet Man dalban csillogtatja meg tudását. Természetesen lesz a kluboknak is csemege: a No One Around könyörtelen, 134 BPM-en dübörgő zene, kompromisszummentes kezdéssel és zárással, vagy a Bad Boy, amely a cin és a szintetizátor keverékeként alkot tökéletes egyveleget. A kiadványt a The Tenant zárja torz, zajos, acidos hangzásával és kábító vokáljával.

A Phantom Studies Dettmann és Klock közös zenei víziójának megvalósulása, magában foglalva a 12 évnyi berghaini rezidenskedés és megszámlálhatatlan fellépések tapasztalatát világszerte.

Tracklist 
A1 Phantom Studies 
B1 No One Around 
B2 The Room 
C1 Prophet Man 
C2 Bad Boy 
D1 The World Tonight 
D2 The Tenant 

A Phantom Studies 2017. január 27-én érkezik az Ostgut Ton kiadónál.

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Chris Liebing lerántotta a leplet a Mute-nál debütáló albumáról

2018.06.15.

A Burn Slow c. lemez idén szeptemberben jelenik meg a Mute Records-nál.

Érkezik az Afterlife négylemezes válogatáslemeze, a Realm Of Consciousness Pt. III

2018.06.06.

A Tale Of Us kiadójánál megjelenő albumon 15 track lesz hallható!

Megérkezett az idei B my Lake fesztivál időrendi bontása!

2018.06.04.

B my Lake 2018 - Time Table