Kéthetente vasárnaponként techno délutánt tartanak egy belvárosi hotel tetőteraszán

2019.05.24
 
Egész nyáron folytatódik a masszív Rooftop vasárnap
 
Május 26-án, vasárnap délutánra minden asztalt elkelt a Hold utca 3-5. szám feletti tetőteraszra. A Hotel President rooftopján életre hívott Be Massive x Horizon rooftop party eseményhez a meghirdetést követően néhány óra alatt közel ezer érdeklődő csatlakozott, akiknek csak egy része vehetett részt a nyitó és egyben próba eseményen, melyre alig 3 nap alatt minden asztal lefoglalásra került.
 
 
A szerencsések igazán jól érezhették magukat a ragyogó időben, elképesztő naplementével és a Be Massive lemezlovasainak zenei aláfestésével! Természetesen a tánc sem maradt el, amit a teljes teltház kényelmes létszámú szórakozással egészített ki, melynek folytatása sem marad el. Sőt, egész nyáron (vagy jó idő esetén késő őszig is) élvezhetjük a vasárnapi elektronikus zenésített naplementéket!
 
A Be Massive Rooftop, mint a Horizon című, különleges események masszív tárházába tartozó délután június első vasárnapjától a nyár végéig minden második hétvégén jelentkezik majd, ahol a limitált létszám továbbra sem változik, és a belépő ingyenes, csak asztalt kell foglalni előre!
 
Amiért sietnünk is kell, már most is fogynak az asztalok legközelebbi, június 2-i vasárnap délutánra. Az eseményben minden infó megtalálható, ami után már csak fel kell ugranunk a város fölé, 17-22 óra között! És, ha már Be Massive és különleges események, ne menjünk el szó nélkül amellett, hogy az Intermezzo Rooftop Terrace panorámás környezetében megrendezésre kerülő vasárnapok mellett milyen júniusi programok várnak ránk!
 
Egyből június második hétvégéjén, 7-8-9. napokon jön a Be Massive Camp tábor, amit rá egy héttel egy dupla eseményes hétvége követ. Előbb, június 14-én ugyanis a TRIP Hajóra költözött HERZ Summer-en vehetünk részt, majd másnap már a debreceni víztoronyban bulizhatunk Metha-ékkal, majd június 23-án már Szentendrén, a Kacsakő bisztró varázslatos Duna parti környezetéből jelentkezik a Be Massive Daytime Open Air.
 
Unalom biztosan nem lesz, mert ez még ekkor is csak a június programja volt, júliusban Siófok, Keszthely és a Dunakanyar, valamint nyitónapján a Balaton Sound is befogadja majd a ’masszivizált’ elektronikus ütemeket. 
 
 
KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Peggy Gou készítette a legújabb DJ-Kicks mixet

2019.06.17.

A népszerű dj hölgy a válogatással egy saját zenei portrét állított össze.

Harminc év után bezár a legendás Cocoricò!

2019.06.17.

A piramis alakú üvegtetőjéről is nevezetes olasz klub csődöt jelentett a túl magas adók miatt.

Klaudia Gawlas pénteken ellátja technoval a keleten élő partiarcokat is

2019.06.10.

Különleges este elé néz Debrecen és a keleti régió techno-t kedvelő közönsége, hiszen nem kisebb név látogat első alkalommal a városba, mint Klaudia Gawlas.