VAULT ▼ Recondite (Live) & Roland Appel @ Corvin Club, 2017.10.21.

2017.10.02
 


▼ Recondite 2009-ben költözött Berlinbe, nem sokkal később megalapította saját kiadóját (Plangent Records), ahol az első zenéi megjelentek. Még ebben az évben fellépett a legendás Berghain / Panorama Barban, az igazi áttörés azonban 2012-ben jött, az On Acid albummal. Innentől pedig már mindenki ismeri a történetét. Egymás után jelentek meg zenéi olyan kiadóknál mint a Hotflush Recordings, az Innervisions, vagy épp az Afterlife. Napjaink egyik legnívósabb techno produceréről beszélünk, aki egy teljesen egyedi, mély, hipnotikus hangzásvilággal tudott a nagyok közé berobbanni.
 
▼ Roland Appel a müncheni underground szcéna egyik alap pillére, karrierjét Christan Prommerrel közösen létrehozott Fauna Flashként kezdte. 1995 (!!!) óta jelennek meg zenéi, többek között olyan kiadóknál mint az Aus Music, Compost Records, vagy éppen a Steve Bug által vezetett Poker Flat Recordings. Jelenleg az újonnan nyílt BLITZ Music Club egyik állandó rezidense.
 
Recondite live (Innervisions, Afterlife, Dystopian)
Roland Appel (Compost Records, Pokerflat Recordings)
Cvrdwell (Vault, Labirynth)
VRKO (Vault, Liebe*Detail)
 
 
▼ Jegyek ▼
Kedvezményes elővételes jegyek (3500 HUF) korlátozott számban a VINYL & WOOD - Get Lost in Wonderland üzletében, vagy online http://bit.ly/2xxAdrv linken érhetitek el.
 
Early bird - 3000 HUF - ELFOGYOTT!!!
Kedvezményes elővétel - 3500 HUF
Helyszínen az esemény napján - 4000 HUF

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Szerencsére nem életveszélyesek Joseph Capriati sérülései

2021.01.11.

A menedzsmentje által kiadott közlemény szerint a saját apja által megszúrt olasz dj sérülései nem veszélyeztetik az életét.

Joseph Capriati életveszélyes állapotban kórházba került

2021.01.09.

Édesapja több késszúrással sebesítette meg.

2021-ben is folytatódik az Electric Garden a Festetics-kastélyban

2020.12.21.

A 2019-ben indult rendezvény, talán az ország eddigi legnagyobb nappali, különleges helyszínes elektronikus zenei eseményéne.