Vigyázat, új veszélyes dizájner ecstasy az országban!

2015.05.18

Tizenöten kerültek kórházba az elmúlt napokban egy új, eddig ismeretlen ecstasy tabletta miatt a fogyasztók. Volt akit csak 3 nap után sikerült felébreszteni, ilyen hosszú tünete jelenleg egy "a piacon lévő" kábítószernél sem tapasztaltak!

Az ORFK a következőket közölte az eset kapcsán: "Az egészségre rendkívül káros pszichoaktív hatást kifejtő szer az elmúlt időszakban jelent meg a kábítószert, illetve designer drogokat fogyasztó személyek körében. Az anyag emberi szervezetre gyakorolt hatása rendkívül káros, immár több, orvosi beavatkozást igénylő rosszullét történt az ország több pontján. Az anyag kékes-zöldes színű, négyszögletű tabletta formájában található a feketepiacon, amelyen az ismert közösségi oldalra utaló "f" betű olvasható. Tekintettel a veszélyes szer megjelentésére, a rendőrség a szükséges intézkedéseket megtette annak érdekében, hogy a komponens piaci jelenlétét visszaszorítsa. A rendőrség megelőző, felderítő munkája azonban mit sem ér, ha a kábítószer-fogyasztók nem törődnek a rájuk leselkedő halálos veszéllyel, ezért a rendőrség kéri: tartózkodjanak mindennemű kábítószer fogyasztásától!" A Péterffy Sándor utcai kórház tájékoztatása szerint több beteget is intenzív osztályon ápoltak és voltak olyanok is akik a pszichiátriára kerültek, mert a hallucinálásuk nem akart elmúlni! A tablettát természetesen azóta már megvizsgálták és az első tesztek kimutatták, hogy eddig ismeretlen összetételű dizájnerdrogról van szó és nálunk jelent meg elsőként Európában. Az eddigi ismert adatok alapján a fogyasztását senkinek nem ajánljuk és jelezzétek ismerőseiteknek is, hogy kerüljék el! Vigyázzatok egymásra és magatokra! :)
KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Zamárdiban marad a Balaton Sound!

2021.09.22.

A helyiek megszavazták és a Sound mellett döntöttek.

The Etiket w/ TRYM @ Dinamo, 2021.10.02.

2021.09.16.

A techno és a hardtrance határait elmosó, a már megszokott acid-érzékenységgel kombinált “Sparkling Waterboy” Trym a francia újgenerációs techno művészek egyik vezető arca.