Voksán Virág a.k.a. Dj Flower kicsit benézte [Updatelve]

2014.05.26

Voksán Virág facebook oldalán láttuk a posztot, ahol a pénteki Budapest Park-os Punnany Massif koncert közönsége előtt pózol.

Ezzel természetesen nincs is semmi gond, de a facebookra a kép már úgy került fel, hogy "KÖSZÖNÖM a pénteki felejthetetlen fellépésemet a BUDAPEST PARK-ban!!! Több mint 12,000-en jöttetek el!:)"

Ami így igaz is lehetne, ha az a tömeg nem a Punnanys srácok fellépése miatt érkezett volna oda. Bár nem tudjuk, hogy Virág tényleg azt hiszi, hogy miatta ment ki az a több ezres közönség, vagy szándékos a félrevezetése, de abban biztosak vagyunk, hogy nem miatta voltak ott ennyien. :)

Azt nem tudjuk, hogy ebből mennyien maradtak ott Dj Flower Park Dance Arena-s fellépésére, de még ha mindenki is, akkor is az érdem úgy érezzük nem az övé!

update: Virágot nem ismerjük és nincs is bajunk Vele, a cikk azon okokból íródott, hogy helyére tegyük a dolgokat. Nem állítjuk, hogy nem voltak ennyien a Parkban a fellépésén, csak annyit, hogy nem miatta mentek oda. Hisz a mondás is úgy tartja, hogy ne ékeskedj más tollával!

update 2.: Virág kicsit átírta a képnél lévő szöveget: "THANK U BUDAPEST PARK - Dance Arena for Friday's amazing gig!!! More than 12,000 ppl were there in the PARK, where on 3 stages parties were goin on:) KÖSZÖNÖM a pénteki felejthetetlen fellépésemet a BUDAPEST PARK-Dance Arena-ban!!! Több mint 12,000-en jöttetek el! a PARK-ba ahol 3 színpadon is folytak a bulik:)" Jobban hangzik így, mint az, hogy 12.000 jöttetek el meghallgatni a szettemet, hisz a Dance Arenaba teltház esetén is kb. 1000 ember fér el :)

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

W3 pres. Moonwalk @ Symbol, 2020.04.11.

2020.02.26.

Következő W3 eseményen a Moonwalk párosa (STIL VOR TALENT / Diynamic) érkezik Budapesre.

DJ Rush @ Akvárium Klub (NagyHall), 2020.05.23.

2020.02.26.

DJ RUSH at Akvárium Klub / NagyHall