WOLF + LAMB és PILLOWTALK koncert hétvégén Budapesten!

2015.06.16

Az idén második éves szabadtéri szórakozóhely, a Track Terrace újabb ütős külföldi sztárfellépőkkel bővítette nyári felhozatalát. Ezúttal az amerikai e-zene kultúra igazi finomságaira vetett szemet a StayFly.

A már legkevesbé sem új, mindazonáltal rendkívül sikeres és tapasztalt szervezőcsapat jóvoltából június huszadikán érkezik hozzánk a Wolf + Lamb, mely a nevéhez hűen meglehetősen duális, ennél fogva mérhetetlenül érdekes és innovatív formáció, akik nem alkusznak meg a sztárságért, nem a trendeket figyelik, hanem szívből zenélnek. Az este másik kulcsfontosságú fellépése az először Budapestre látogató PillowTalk, egy klasszikus r’n’b elemekkel és disco ütemekkel is dolgozó csapat, akik mint mindig, most is egy különleges élő performansszal készülnek nagy örömünkre. A két amerikai vendég nem idegen egymás számára sem, hiszen utóbbi zenéi gyakran Wolf + Lamb kiadójánál jelennek meg, vagyis nem kizárt valamiféle közös zenélés sem az este folyamán. Az este további részében természetesen magyar lemezlovasok gondoskodnak majd a hangulatról, Add2Basket, Alive, Holic és Christian Cardwell személyében. Ha pedig fülig érő mosolyt okozó house monstrumról van szó, akkor erre nincs jobb nyári rezidencia, mint a dunai légáramlatokkal egyedülálló Track Terrace. A belépő ára az első kétszáz online vásárlónak csak 2990 forint, utána és a helyszínen 3990 forintba kerül a bejutás. Facebook event: https://www.facebook.com/events/384456275089617/
KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Zamárdiban marad a Balaton Sound!

2021.09.22.

A helyiek megszavazták és a Sound mellett döntöttek.

The Etiket w/ TRYM @ Dinamo, 2021.10.02.

2021.09.16.

A techno és a hardtrance határait elmosó, a már megszokott acid-érzékenységgel kombinált “Sparkling Waterboy” Trym a francia újgenerációs techno művészek egyik vezető arca.