Argy újító zenei világba kalauzol

2024.03.15

Az elismert DJ és producer, Argy nagy visszatérését ünnepli a Tale of Us által kurált Afterlife kiadónál megjelent "New World" című albummal.

Az "Új világ" című lemezen Argy ismeretlen vizekre evez, ötvözve az emberi érzelmeket a mesterséges intelligencia újdonságaival, hogy forradalmi zenei élményt teremtsen. A hagyományos produceri módszerektől eltérően az alkotásra és a felfedezésre összpontosít, látnokként és hírnökként új korszakot hirdet a zene világában.

Ez az album Argy 2021-es "The Interior Journey" című albuma óta az első nagylemeze. A görög mester elvarázsoló dallamokra és pulzáló techno-ritmusokra invitálja a hallgatókat, melyeket jellegzetes vokáljai és összetett szintetizátor-dallamai tesznek még különlegesebbé. A 14 számos kiadvány tartalmazza a "Higher Power", "Aria", "Pantheon", "Tibet" és "Tataki" című elismert kislemezeket is, olyan közreműködőkkel, mint az ARTBAT, Goom Gum, MAGNUS, Anyma, Weekend Heroes, Son Of Son és Zafrir.

Tervezett turnémenetrendjével és az audiovizuális album turnéjával Argy az Ultra Music Festival Miamin, a Tomorrowland Belgiumon, az EDC Las Vegasban és számos más helyszínen is színpadra lép, megerősítve vezető művészi pozícióját az Afterlife kiadónál. A rajongók olyan, páratlan élő koncertre számíthatnak, amely tükrözi a "New World" hangzásbeli újdonságait.

A trendek állandó változásában Argy a következetesség és a kreativitás szimbólumává válik. Ezért a "New World" nem csupán egy album; ez egy manifesztum a merész új hangzásvilág felé, amely tovább erősíti Argy örökségét az elektronikus zene úttörőjeként.


TOVÁBBI CIKKEK

Bevezetés Máltába

2024.07.03.

Folytatván európai körutazásunkat, most Máltára, a délre található kis szigetországra esett a sor....

Zamárdi várja az idei B my Lake fesztivált és a Balaton Sound fellépőit!

2024.07.01.

Idén július 3. és 7. között Zamárdiban újra megrendezik a B my Lake fesztivált, melynek színpadán olyan világhírű előadók lépnek fel...

Pascal Junior – Legacy | Vinyl

2024.06.30.

Pascal Junior legújabb albuma, a "Legacy" című vinyl, már elérhető, és a zenerajongók körében nagy várakozás övezi.