Bevezetés Máltába

2024.07.03

Folytatván európai körutazásunkat, most Máltára, a délre található kis szigetországra esett a sor. Málta egyébként is különös vidék, telis-tele természeti kincsekkel, és szép tájakkal - a legalkalmasabb helyszín a bulikhoz, és a különböző open air rendezvényekhez.

A napsütéses időben Maxxal beszélgettünk, aki Mystical Experience szervezői csapatban mozog, valamint a Transcendent Events Psychonautic Exploration című eseménysorozatát is viszi.

Elmondása alapján a szigetország igencsak gazdag a psy eseményekben, főképp a COVID óta - majdnem minden hétvégén van kültéri, vagy akár beltéri, klub esemény is.

Főképp helyi DJ-kkel operálnak a szervezők. A rendezvények helyszíne a sziget sokszínűsége miatt igencsak változatos, legutóbb például egy barlangban került megrendezésre a buli. Elmondása szerint viszont Gozoba kell látogatnunk ahhoz, hogy a legjobb bulikat elérjük - mindösszesen 200-300 fő vidám bulizó ennek az igazolója.

Jelenleg a szcéna mögötti értékrendet több szervező is tovább szeretné adni, és a hippi kultúrát foganatosítani szeretné Máltán - mindeddig a szervezői csapaton sikeresen működtek együtt, a csapatok széthullásának maximum csak a gazdasági tényezők lehetnek okozói.

Egy nagyobb kooperáció révén a szigetországba látogat szeptemberben a Captured Fesztivál névre hallgató esemény is, ami egy ibizai rendezvénysorozat- itt valószínűleg több előadó is jelen lesz, többek között Paul Oakenfold, Marco V, Emma Hewitt vagy akár Airwave.

Különleges esemény, megannyi jó előadóval, és mindez Máltán - úgyhogy kiváncsian várjuk a végkimenetelét!

Szeptember 5-én ki tart velünk egy jó bulira?


TOVÁBBI CIKKEK

Bevezetés Máltába

2024.07.03.

Folytatván európai körutazásunkat, most Máltára, a délre található kis szigetországra esett a sor....

Zamárdi várja az idei B my Lake fesztivált és a Balaton Sound fellépőit!

2024.07.01.

Idén július 3. és 7. között Zamárdiban újra megrendezik a B my Lake fesztivált, melynek színpadán olyan világhírű előadók lépnek fel...

Pascal Junior – Legacy | Vinyl

2024.06.30.

Pascal Junior legújabb albuma, a "Legacy" című vinyl, már elérhető, és a zenerajongók körében nagy várakozás övezi.