Avicii vs Nicky Romero – I Could Be The One

2012.12.30

A dalt magát már hallhattátok. A cím kialakulása pedig legalább olyan sokáig tartott, mint a zene megjelenése.

A dalt még tavaly novemberben Avicii mutatta be és a rajongók a „Fuck School” címet adták neki. Hamarosan hivatalos címet is kapott a dal, így lett a két producer nevének előtagjaiból „Nicktim”. Amint elkészült rá az ének, a dal végleges címe is meglett: „ I Could Be The One”.

Elsőre nem igazán tetszett az autotune-ozott ének, de végül egész gyorsan a fülembe mászott. A dal kicsit veszített az első halláskor érzett varázserejéből, de egy minőségi dalról van szó, amit egész télen hallgatni fogunk. Lesz belőle pár remix is és természetesen az eredeti instrumentál verzió is megjelenik azok számára, akik nem csípik az énekes dalokat. Én a legtöbb reményt az Audrio remixhez fűzöm. Ő régebben Adstedt néven ügyködött és a remixe ugyanolyan energikusnak tűnik, mint a hamarosan megjelenő „Humans” című saját dala. A másik változatot Didrick követte el, aki meglehetősen rejtélyes egy figura, már csak azért is, mert pár órája regisztrált csak Facebookra. Ami a remixét illeti, zúzós alja van, és rendesen torzított az éneken és a fő dallamon is. A dal klipje pedig magáért beszél.


TOVÁBBI CIKKEK

Elhunyt DJ Palotai!

2023.11.19.

Tragikus hirtelenséggel, 62 éves korában éves korában meghalt Palotai Zsolt, avagy DJ Palotai

Egy héttel csúszik a nyárba a Sound, indulnak a 2024-es bérletek

2023.11.03.

Elsősorban a diákoknak jó hír, hogy 2024-ben egy héttel később, az érettségi és vizsgaidőszak után, a nyári szezon elején lesz a Heineken Balaton Sound.

Pénteken erős kezdéssel robban a Youtopia őszi szezonja!

2023.11.03.

A Youtopia csapata immáron a harmadik őszi klubszezonját indítja a budapesti éjszakában.