Az EXIT és a hozzá kapcsolódó fesztiválok a SZABADSÁG globális üzenetét tűzi zászlajára idén

2018.01.09

Történtének legjelentősebb esztendejét maga mögött tudva az EXIT még nagyobb bulira készül az idei évben! Az EXIT családnak jelenleg öt tagja van: az EXIT mellett a Festival 84 Bosznia-Hercegovinában, a Sea Star Horvátországban, a Revolution Festival Romániában és a Sea Dance Festival Montenegróban.

A középpontban természetesen az Újvidéken található péterváradi erődben megrendezésre kerülő EXIT Festival lesz, 2018. július 12-15. között. Miután idén az EXIT 2017-ben az 1967-ben megrendezett Summer of Love fesztivál 50-ik évfordulóját, valamint a hippi mozgalmat, amely megváltoztatta az egész világot, ebben az évben, hogy immáron nagykorúvá válik, a szerb fesztivál megújultan, ennek a mozgalomnak az eszméjét, vagyis az egyén szabadságát készül megünnepelni.

Az EXIT egyike azon kevés fesztiváloknak, amelyek mozgalomként indultak és erős társadalmi üzenetet hordoztak magukban. Az EXIT Freedom egy globális felhívás arra, hogy törjünk ki a materializmusból, döntsük le a sztereotípiákat és lépjünk túl a kollektív téveszméken, amelyek napjaink civilizációjában dominálnak. Az EXIT Summer of Love 2017 után az EXIT Freedom 2018 öt különböző országban öt különböző fesztivállal nem csupán a régió legnagyobb fesztiválsorozata kíván lenni, hanem több annál.

A következő EXIT Festival július 12-15. között lesz megtartva a megszokott helyszínen, a szerbiai Újvidéken, a péterváradi erőd területén. Az EXIT és hozzá kapcsolódó fesztiválok első fellépőinek bejelentésére hamarosan sor kerül. Minden fesztiválrajongó műfajokban és fellépőkben gazdag kínálatnak örvendhet majd az EXIT és testvérfesztiváljai mindegyikén. A várakozást kicsit feledve nézzétek meg a tavalyi aftermoviet újra, amit akár már megelőlegezheti a kedvet az idei évhez!
TOVÁBBI CIKKEK

Elhunyt DJ Palotai!

2023.11.19.

Tragikus hirtelenséggel, 62 éves korában éves korában meghalt Palotai Zsolt, avagy DJ Palotai

Egy héttel csúszik a nyárba a Sound, indulnak a 2024-es bérletek

2023.11.03.

Elsősorban a diákoknak jó hír, hogy 2024-ben egy héttel később, az érettségi és vizsgaidőszak után, a nyári szezon elején lesz a Heineken Balaton Sound.

Pénteken erős kezdéssel robban a Youtopia őszi szezonja!

2023.11.03.

A Youtopia csapata immáron a harmadik őszi klubszezonját indítja a budapesti éjszakában.