Bejelentették az első 14 fellépőt a 2017-es Balaton Sound-ra!

2016.12.08

Több mint egy tucat előadót hoztak nyilvánosságra a Balaton Sound szervezői, már az első szériában olyan neveket, mint Kygo, Hardwell, de elmaradt 2016-os fellépését pótolja Robin Schulz is. Az évről-évre komoly sztárparádét felvonultató vízparti buli jövőre újdonságok sorát is ígéri és a látványvilága is megújul, július 5-9. között Zamárdiban meg is láthatjuk. 

A most bejelentett nevekből is látszik, hogy a Sound jövőre is hozza a tőle megszokott sztárfelhozatalt, hisz' már az első csoportban ott sorakoznak olyan nevek, mint például Kygo. A 25 éves norvég srác ma már az egyik legsikeresebb deep house/tropical house producernek számít, a tavaly megjelent, elképesztően slágeres bemutatkozó nagylemeze, a Cloud Nine hatalmasat robbant, köszönhetően az olyan kislemezeknek, mint a Stole the show vagy a Stay. Kygo idén fellépett az olimpia záróünnepségén, Magyarországon először a Balaton Soundon láthatja őt a közönség. Újra fellép Zamárdiban a DJ Mag TOP 100-as listájának 3. helyezettje, Hollandia és a világ egyik legnépszerűbb fiatal DJ-producere, Hardwell. Idén elmaradt fellépését pótolja a német szupersztár Robin Schulz, aki pár hete jött ki a David Guetta és a Cheat Codes közreműködésével készült Shed A Light kislemezével. Amerikából érkezik a dögös-dallamos elektróban utazó testvérpár, a Krewella, a holland különítményt HeadhunterzNicky Romero és a Blasterjaxx képviseli. Élő show-val tér vissza Zamárdiba az electro-house, dance-punk olasz nagymestere, a The Bloody Beetroots, itt lesz Ausztrália Nr. 1 DJ-zenésze, Timmy Trumpet és Kanada egyik legsokszínűbb elektro-duója, a Zeds Dead, de honfitársuk, Shaun Frank is jelen lesz. John Digweed és Dave Clarke személyében két angol veterán nagyágyút is láthat a közönség a Balaton Soundon, a legfiatalabb generációt a 19 éves francia Kungs képviseli. 

A zene mellett számos újdonság és megújult látványvilág is fogadja majd a látogatókat Európa egyik legizgalmasabb vízparti rendezvényén. Bár a szervezők erről még titkolóznak, de az biztosnak látszik, hogy egy szuperlátványos, díszletszerű új Nagyszínpad magasodik majd a Sound központi tere elé. Az is biztos, hogy programokkal gazdagon tűzdelt öt teljes napra készülhetünk, s ahogy tavaly is, vehetünk erre öt illetve négynapos bérletet is. Jó hír a diákoknak, hogy már beindult a diákkedvezmény, melynek keretében lényegesen olcsóbban juthat Sound bérlethez minden magyar tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező diák, mi több, a diákbérlet ára tartalmazza a kempingjegyet, valamint egy fesztiválpóló-vouchert is. 

Minderről bővebbet a www.balatonsound.hu oldalon olvashatunk. 

BALATON SOUND 2017 első bejelentett nevei:
BLASTERJAXX, THE BLOODY BEETROOTS live, DAVE CLARKE, HARDWELL, HEADHUNTERZ, JOHN DIGWEED, KREWELLA, KUNGS, KYGO, NICKY ROMERO, ROBIN SCHULZ, SHAUN FRANK, TIMMY TRUMPET, ZEDS DEAD

Facebook oldal: https://www.facebook.com/BalatonSound/
Facebook event: https://www.facebook.com/events/639858089511137/

DIÁKJEGY PROGRAM A MEEX-től a BALATON SOUND-ra:
A Balaton Sound Diákjegy Program 2017-es kedvezményes bérlet árai 2017. június 15-én délig:
- 5 napos bérlet 62.900 Ft helyett 56.900 Ft 

 Az árak 2017. június 15-től 5.000 Ft-tal emelkednek!
- 5 napos bérlet érvényes: 2017. július 5. 14:00-tól 2017. július 10. 8:00-ig

A diákbérlet ára tartalmazza:
– 5 napos BS bérlet
– kempingjegyet
– fesztiválpóló-vouchert

FIGYELEM! A DIÁKBÉRLETEK KORLÁTOZOTT SZÁMBAN ÁLLNAK RENDELKEZÉSRE!

http://meex.hu/jegyek/balatonsound/

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Nic Fanciulli & Chelina Manuhutu @ Cinema Hall, 2019.04.06.

2019.02.18.

The Debut & Budapest Calling pres: Nic Fanciulli & Chelina Manuhutu

VAULT w/ Kas:st Live @ Premier Club, 2019.03.09.

2019.02.15.

VAULT w/ Kas:st Live