Belocca féktelen iramot diktál

2014.01.20

Elképesztő tempóra kapcsolt Belocca. Hazánk egyik – külföldön – legkeresettebb DJ/producere nemcsak saját kiadójával és zenéivel kelt cunami méretű hullámokat nemzetközi vizeken, hanem fellépéseivel is. Különösen igaz ez a 2013-as esztendőre, ami minden eddiginél sikeresebb és eredményesebb volt.

Jól szemlélteti a fenti állítást a Depends On You című felvétele, ami a saját kiadójánál, a Mainground Musicnál jelent meg tavaly, és a Beatport 2013-as top eladásai között szerepelt. A másik igen szép karriert befutó track a Tear The House Down. Ez Umek híres 1605 nevű kiadójánál látott napvilágot. A szerzemény bekerült a Beatport Tech House Top100-ba, a Trackitdown-on pedig egyenesen az első helyig jutott a techno top 100-ban.   A sikerszéria másik színtere a DJ-pult Belocca életében. A tavalyi év ezen a téren is kiugrónak mondható, hiszen olyan fantasztikus külföldi helyszíneken, rendezvényeken játszhatott, mint például a spanyolországi Crown Beach Festival (többek közt Marco Bailey-vel, Christian Varelával, Stefano Nofferinivel és Technasiaval), de Oroszországban három alkalommal is megfordult: Vladimirben, Moszkvában és Kazanban. Hollandia szinte már második otthonának tekinthető, ahol 2013-ban először den Bosch vendége volt, majd rendeztek egy Mainground Music Party-t az Amsterdam Dance Event keretében. Feltétlenül meg kell említeni Olaszországot, a Bridge X-Streme Festivalt, ahol olyan kiváló pályatársakkal pakolhatott, mint Pleasurekraft, Mike Vale, Groovebox vagy Pirupa. A legendás londoni Ministry Of Soundban egy fergeteges Toolroom Ten Party-n dübörgött a jellegzetes Belocca-féle dögös hangzás Mark Knight, Stefano Noferini és Frederico Scavo szettje mellett. Béci zenéjének ellenálhatatlan vonzereje a tengerentúlra is átnyúlt, Kanadában egy montreáli és egy ottawai fellépéssel tette le névjegyét. Megfordult a festői tájairól híres Montenegróban, a szilvesztert pedig a svájciak nagy örömére Zürichben zenélte át.   Az már most is kristálytisztán látszik a 2014-es naptárából, hogy az új esztendő még erőteljesebb lesz, mint a tavalyi, ugyanis máris szerepel az előjegyzések között amerikai, kanadai, mexikói, dél-amerikai, illetve ausztráliai turné, de olyan különleges vagy éppen nevezetes országok is, mint pl. Ibiza, Finnország, Spanyolország, Németország, valamint Anglia. Mindez annak is köszönhető, hogy két nagyon jó hírű ügynökség gondoskodik a fellépéseiről: a nemzetközi bookingot intéző angol Radius (ahol John Aquaviva, Stefano Noferin, Mike Vale is szerepel), valamint a németországi dátumokat szervező Formatik Booking (hozzájuk tartozik például Format B és a Pleasurekraft is).   Web: http://www.djbelocca.com/ http://twitter.com/belocca http://www.facebook.com/beloccaartistpage http://www.myspace.com/belocca http://soundcloud.com/belocca http://www.youtube.com/user/Belocca http://www.residentadvisor.net/dj/belocca http://www.mixcloud.com/Belocca/

TOVÁBBI CIKKEK

Elhunyt DJ Palotai!

2023.11.19.

Tragikus hirtelenséggel, 62 éves korában éves korában meghalt Palotai Zsolt, avagy DJ Palotai

Egy héttel csúszik a nyárba a Sound, indulnak a 2024-es bérletek

2023.11.03.

Elsősorban a diákoknak jó hír, hogy 2024-ben egy héttel később, az érettségi és vizsgaidőszak után, a nyári szezon elején lesz a Heineken Balaton Sound.

Pénteken erős kezdéssel robban a Youtopia őszi szezonja!

2023.11.03.

A Youtopia csapata immáron a harmadik őszi klubszezonját indítja a budapesti éjszakában.