Budapest Calling pres. Season Closing w/ Lexer @ Tesla, 2016.05.06.

2016.04.25

Tavaly szeptember 18-ra bejelentettük, hogy hangrobbanás fogja megrázni Budapestet és kiadtuk a harmadfokú, vörös figyelmeztetést az összes elektronikus zene rajongónak az országban.

Biztosan voltunk magunkban, hiszen LEXER érkezett hozzánk és be is váltotta a jóslatot, felrázta a várost a nyári lazításból egy fantasztikus teltházas szezonnyitó bulival. Nem is kívánhattunk volna szebb nyitányt!

Egyúttal új időszámítás kezdődött a Budapest Calling életében, mivel megtaláltuk az új otthonunkat a Tesla falai között, ami lenyűgözött mindenkit az egész szezon során a szenzációs hangtechnikájával, designjával, fényeivel. hangulatával.

Szeretjük a kerek történeteket és a ’minden jó, ha a vége jó’ elv mentén úgy döntöttünk, hogy megismételjük a szezonnyitót és elhívjuk ismét a mestert közénk. Ismét megrázzuk a várost május 6-án! Készüljetek!

■ Lineup:
Lexer
Dandy aka Peter Makto
Indigo Theory

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1732034037040877/

■ Belépő: 2500 Ft

Ki is LEXER?
Lexer fiatal kora ellenére új színt hozott a deephouse világába, a műfajon belül az új generáció egyik kiemelkedő képviselője. Hihetetlenül ráérez a közönségre, nincsenek sztereotípiái, csak egyszerűen intuitíven hagyja magát irányítani a zenével. Bejárta már Európa legnagyobb klubjait és fesztiváljait és végre május 6-án újra visszatér a szeretett fővárosunkba!
Őszinték leszünk, szerintünk Lexer az egyik olyan zenész, aki folyamatosan tud fejlődni, újat mutatni és aki minden egyes alkalommal elvarázsolja a nagyérdeműt. Hívjuk csak egyszerűen mesternek, mivel tényleg mesterien építi fel a szettjeit, tökéletesen ráhangolódik a közönségére és nem hagyja pihenni az ütemre mozduló végtagokat egy percre sem.
Legutóbb a szeptemberi Budapest Calling szezonnyitón is akkora bulit csinált, hogy majd’ leszakadt a plafon. Tavaly jelent meg saját albuma „Nowhere else” címmel és mostanában gőzerővel dolgozik az új albumán, amiből biztosan fogunk hallani jópár ízelítőt!


TOVÁBBI CIKKEK

Kevesebb, mint egy hónap múlva BÓNUSZ Electronic Music Festival!

2023.09.14.

A BÓNUSZ Electronic Music Festival az idei évben KÉT NAPON át foglalja el a Hungexpo területét

Youtopia invites ~ I Hate Models ~ Lee Ann Roberts @ Arzenál, 2023.11.17.

2023.09.06.

Youtopia invites ~ I Hate Models ~ Lee Ann Roberts at Arzenál

Stella Bossi @ Arzenál, 2023.11.10.

2023.09.06.

Stella Bossi Budapesten az ARZENÁL-ban!