Budapest Calling pres. Season Closing w/ Lexer @ Tesla, 2016.05.06.

2016.04.25

Tavaly szeptember 18-ra bejelentettük, hogy hangrobbanás fogja megrázni Budapestet és kiadtuk a harmadfokú, vörös figyelmeztetést az összes elektronikus zene rajongónak az országban.

Biztosan voltunk magunkban, hiszen LEXER érkezett hozzánk és be is váltotta a jóslatot, felrázta a várost a nyári lazításból egy fantasztikus teltházas szezonnyitó bulival. Nem is kívánhattunk volna szebb nyitányt!

Egyúttal új időszámítás kezdődött a Budapest Calling életében, mivel megtaláltuk az új otthonunkat a Tesla falai között, ami lenyűgözött mindenkit az egész szezon során a szenzációs hangtechnikájával, designjával, fényeivel. hangulatával.

Szeretjük a kerek történeteket és a ’minden jó, ha a vége jó’ elv mentén úgy döntöttünk, hogy megismételjük a szezonnyitót és elhívjuk ismét a mestert közénk. Ismét megrázzuk a várost május 6-án! Készüljetek!

■ Lineup:
Lexer
Dandy aka Peter Makto
Indigo Theory

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1732034037040877/

■ Belépő: 2500 Ft

Ki is LEXER?
Lexer fiatal kora ellenére új színt hozott a deephouse világába, a műfajon belül az új generáció egyik kiemelkedő képviselője. Hihetetlenül ráérez a közönségre, nincsenek sztereotípiái, csak egyszerűen intuitíven hagyja magát irányítani a zenével. Bejárta már Európa legnagyobb klubjait és fesztiváljait és végre május 6-án újra visszatér a szeretett fővárosunkba!
Őszinték leszünk, szerintünk Lexer az egyik olyan zenész, aki folyamatosan tud fejlődni, újat mutatni és aki minden egyes alkalommal elvarázsolja a nagyérdeműt. Hívjuk csak egyszerűen mesternek, mivel tényleg mesterien építi fel a szettjeit, tökéletesen ráhangolódik a közönségére és nem hagyja pihenni az ütemre mozduló végtagokat egy percre sem.
Legutóbb a szeptemberi Budapest Calling szezonnyitón is akkora bulit csinált, hogy majd’ leszakadt a plafon. Tavaly jelent meg saját albuma „Nowhere else” címmel és mostanában gőzerővel dolgozik az új albumán, amiből biztosan fogunk hallani jópár ízelítőt!


TOVÁBBI CIKKEK

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját

2024.04.03.

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját, ennek apropóján a tehetség-gondozás jegyében egy mix-versenyt is hírdettek, hogy lehetőséget adjanak a szegedi bulijaikon való dj fellépésre... E mellett a buli felvezető programjaként egy mini kerekasztal beszélgetésre is várják a nagyérdeműt a hazai (benne speciálisan a vidéki) szcéna helyzetéről való szakmai beszélgetésre...

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

2024.03.25.

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját

2024.03.21.

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját