Carl Cox három órás szettel jön az EXIT-re!

2019.01.07

Minden idők egyik legnagyobb DJ-je, aki sokak számára egyben a szimbóluma is a szakmának, a nagyszerű Carl Cox válaszolt a rajongók hívó szavára, és megerősítette visszatérését a legendás Dance Arena-ba, hogy ő is részt vegyen a jövő nyári EXIT fesztiválon! Mivel a nyitó napon, július 4-én fog zenélni, nagyon magas fokon lesz az energiaszintje a fesztiválozóknak.

A jegyek már kaphatók: https://meex.hu/jegyek/exit-fesztival-2019

Szükség is lesz majd rá, ugyanis aznap ő fogja zárni a bulit egy különleges három órás szettel, így Cox-szal köszönthetik majd a bulizók a reggelt. A bejelentéssel így az is véglegessé vált, hogy éppen a tizedik évfordulójára érkezik annak a legendás, 2009-es záró szettjének, amely az egyik legnagyszerűbb partik egyikéként vonult be az elektronikus zenei történelemkönyvekbe. „Az egyik legnagyobb élményem, amikor az EXIT-en játszottam”– mondta Cox, majd hozzátette: „Itt magadat kell adnod, ami a lelkedben van, és ez az, ami igazán különleges az EXIT-ben.”

Habár erős a kötődése az EXIT-hez, mégsem játszott már itt évek óta, köszönhetően annak a döntésének, hogy amennyire csak lehet, lecsökkentette a fellépéseinek számát. Ezzel együtt azonban minden egyes fellépése csak még exkluzívabb, mindegyik egy olyan élményt nyújt, amit nem szabad kihagynod: „Mindenki nagyon izgatott az EXIT csapatából, hogy sikerült Carl-t elhívnunk a jövő évre”– mondta a fesztivál alapítója, Dušan Kovačević, majd hozzátette: „Azóta, hogy bejelentette a fellépéseinek számának csökkentését, már csak az volt a kérdés, hogy sikerül-e valamikor visszatérnie. Az érzelmes meghívó, amit a rajongókkal együtt küldtünk neki, szerencsére fülekre talált és Carl is megerősítette, hogy szeretne visszatérni az EXIT-re, hogy néhány új fejezetet írjon a szeretett Dance Arena történetébe.”

Ahogyan az alapító szavaiból is kitűnt, a DJ legenda EXIT-re jövetele egy közös összefogás eredménye, amely a szervezők és számtalan rajongó együttműködéséből fakadt. Röviddel azt követően, hogy a szavazók Cox-ra tették a voksukat, miszerint őt látnák legszívesebben a Dance Arena fellépői közt, az EXIT kirakott egy videót, amelyben visszahívták „King Carl”-t az erőd falai közé. A rajongók rögtön kapcsoltak és egyből osztani kezdték a videót #CarlCoxEXIT hastaggel, amellyel ők is jelezték, hogy a „leghardcore-abb közönség”, ahogyan Cox hívta őket, valóban szívesen látná újra. A népszerű dj rögtön válaszolt is nekik, hogy fellép majd a Legjobb Európai Nagyfesztivál színpadán.

Még régebbi interjúi egyikében Carl Cox azt jósolta, hogy az EXIT képes lehet arra, hogy még további 2-3 alkalommal is elnyerje ezt a díjat. És lám, a jóslat bevált, ugyanis a 2013-as győzelem után idén év elején újra megkapta a címet a fesztivál.

Carl Cox túlzás nélkül a világ egyik legkeresettebb DJ-je már évtizedek óta. Legendás ibizai partisorozata, a Revolution 2016-ban intett búcsút és hagyta el a Space-t, azt a klubot, amelyet ő tett világhírűvé, azonban a távozása ellenére is ő maradt a sziget koronázatlan királya. Emellett népszerű rádióműsorának, a Global Radio Show-nak is búcsút intett 16 sikeres esztendő után a 2017-es évben, amelynek a világ 35 országában 17 millió hallgatója volt.

A jegyek már kaphatók: https://meex.hu/jegyek/exit-fesztival-2019

További bejelentett fellépők:
THE CURE // DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE // GRETA VAN FLEET // PHILIP H. ANSELMO & THE ILLEGALS // SOFI TUKKER // TARJA // ARCTURUS //ENTOMBED A.D // PETER AND THE TEST TUBE BABIES // TOTAL CHAOS

Ünnepi Akció
Minden  EXIT jeggyel a tengerparta is eljuthatsz!
 
Vásárold meg az EXIT jegyed január 25-ig és ajándékként adunk hozzá 2 adriai fesztiválra szóló jegyet:
SEA STAR Fesztivál (Május 24-25, Horvátország, Umag, Stella Maris Üdülőtelep)
SEA DANCE Fesztivál (Augusztus végén – pontos dátum később -, Budva, Montenegró)*
 
*Csak annyi dolgod, hogy februárban regisztráld magad az exitfest.org oldalon,  amennyiben használni szeretnéd az ajándékjegyedet.
 
Jegyárak: 
EXIT FESZTIVÁLBÉRLET
A bérlet érvényességge: 2019. július 04-07.

4 napos bérlet: 19 900 Ft
4 napos VIP GOLD bérlet: 89 900 Ft
Kempingbérlet: 8 900 Ft
Napijegy (07.04): 10 200 Ft
Fan Pit Napijegy (07.04): 14 500 Ft
VIP Gold Napijegy (07.04): 35 900 Ft

FIGYELEM!
A jegy beváltásakor a jogosultság ellenőrzése miatt be kell mutatni a magyar személyigazolványt, vagy az útlevelet, Magyarországon élő külföldieknek pedig a magyar lakcímet igazoló dokumentumot, vagy magyar diákigazolványt! A vouchert ki kell nyomtatni a beváltáshoz!
A vochert a helyszínen karszalagra cserélik, erről bővebb információ az eng.exitfest.org oldalon lesz elérhető a Fesztivált megelőzően.
A jegy ára nem visszatéríthető.
A bérlettel naponta 19:00 órától 03:00 óráig lehet belépni.

A VIP GOLD bérlet a következő plusz szolgáltatásokat biztosítja:
■ Belépés a VIP Teraszra
■ Belépés a nagyszínpadnál található VIP területre
■ Belépés a Dance Arénánál található VIP területre
■ Külön jegybecserélő pont


TOVÁBBI CIKKEK

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját

2024.04.03.

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját, ennek apropóján a tehetség-gondozás jegyében egy mix-versenyt is hírdettek, hogy lehetőséget adjanak a szegedi bulijaikon való dj fellépésre... E mellett a buli felvezető programjaként egy mini kerekasztal beszélgetésre is várják a nagyérdeműt a hazai (benne speciálisan a vidéki) szcéna helyzetéről való szakmai beszélgetésre...

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

2024.03.25.

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját

2024.03.21.

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját