Corvin Club x Disqrate pres. Djebali @ Corvin Club, 2016.09.09.

2016.08.31

Finoman egyensúlyoz tovább a Disqrate a Párizs-Budapest tengelyen. Az Andras Garay és Nigel Sorter reprezentálásban szívünket melengető house esemény ezúttal már a Francia Intézet támogatását is élvezheti, melynek legújabb állomásán Djebali lesz a Corvin és a Disqrate vendége.  

„A párizsi underground egyik legfénylőbb csillaga" - tartja mondás, ha Djebali kerül szóba. Márpedig ez elég gyakran megtörténik, és nemcsak a franciáknál. Klasszikusokat idéző ízes house mester, aki nem félt továbbvinni az ősök esszenciáját. Közel tíz éves pályafutása az egykori Tuning Spork és Freak N' Chic kiadókig mutat vissza, majd 2011-től a magáról elnevezett saját ( djebali ) címkéjén publikálja munkáit, töretlen sikerrel. Mára világszerte ismert és elismert. Címszavakban: a párizsi Rex, a ibizai DC10 - csak hogy a jéghegy csúcsát említsük a rezidens szerepekben, emellett a tengerentúl és Európa legnagyobb klubjai nyitják előtte ajtójukat Chicagotól Londonig.

Emberünk félgázon is képes táncteret robbantani, pláne ha érzi erőt. Reméljük a szeptember 9-i Disqrate eseményen sem lesz másképp. 

★ LINE UP ★
Djebali
Nigel Sorter
Andras Garay
 
 
★ ENTRY ★ 
1500 HUF 

★ CONTACT ★
email: [email protected]
infoline: +36-20-474-0831
 
 

TOVÁBBI CIKKEK

Bevezetés Máltába

2024.07.03.

Folytatván európai körutazásunkat, most Máltára, a délre található kis szigetországra esett a sor....

Zamárdi várja az idei B my Lake fesztivált és a Balaton Sound fellépőit!

2024.07.01.

Idén július 3. és 7. között Zamárdiban újra megrendezik a B my Lake fesztivált, melynek színpadán olyan világhírű előadók lépnek fel...

Pascal Junior – Legacy | Vinyl

2024.06.30.

Pascal Junior legújabb albuma, a "Legacy" című vinyl, már elérhető, és a zenerajongók körében nagy várakozás övezi.