Cosmic Moon Festival 2024

2024.06.20

JESSIE „DJ HORIZON” EMLÉKÉRE 04.10.1980 - 01.11.2023 (Szervező és a FunnyMoon Fesztivál/Gathering vezetője)

Mint mindannyian tudjuk, Jessie elvesztése nem csak a szívünkben hagyott nagy űrt, hanem számos más területen is hiányt hagyott maga után. Jessie mindannyiunkkal együtt járta útját és mindig lehetőséget teremtett számunkra, hogy átélhessük az igazi szabadság érzésé – és általa csomó értékes kapcsolat is létrejöhetett. Egész életében hű maradt a saját álmaihoz, és végig is vitte ennek megvalósítását -  az Őt érő hullámvölgyek ellenére is.

Most, az Ő emlékére - jött el annak is az ideje, hogy egy fantasztikus 4 napos psytrance találkozón emlékezzünk meg róla, amelyet a híres Funny Moon Festival/Gathering és a PsyPort Rec. által szervezett MainCrew rendez. Új esemény, új helyszín, új energiák – viszont ugyanazt a szellemiséget szeretnénk átadni, amit a Funny Moon Festival teremtett meg. A PsyPort Rec. és a Cosmixed Society csapata készen áll, hogy egy következő szintre léphessen, és megmutassa - miből vagyunk. Mert együtt a csapatmunka álommunkává válik! ♡

Ez a hihetetlen esemény a zene, a művészet és a kultúrák ünnepe lesz, egy lenyűgöző helyszínen, a természet szépségével körülvéve. Bemutatjuk a világnak a „Cosmic Moon” varázslatos új eseményét, amely a mély önvizsgálatot és az kozmikus kapcsolódást szimbolizálja, és ösztönzi a résztvevőket, hogy elmélkedjenek életútjukról. Emlékeztet arra, hogy anyagi javaink nem kísérnek el minket ezen a birodalmon túlra; legértékesebb kincseink a létezés szövevényébe szőtt tapasztalatokban rejlenek.

Amikor a Cosmic Moon ékesíti az éjszakai égboltot, nem csupán ragyogásával világít, hanem bölcsességével is, hogy átöleljük a múló pillanatokat, amelyek igazán meghatározzák gazdagságunkat.

Június 27-től 30-ig számíthattok egy színvonalas line-upra nemzetközi headlinerekkel két színpadon és egy chill flooron, akik a pszichedelikus zene minden aspektusát felfedezik veletek. 

A „main floor” váltakozni fog a psytrance, progressive psy, psychedelic, forest, dark psy és high-tech műfajok között, míg a valamivel kisebb „alternative” floor az elektronikus hangok változatos keverékét kínálja.

Nemzetközi élő fellépők és olyan ismert nevek mellett, mint PANTOMIMAN, DIKSHA, KABAYUN, SYNKRONIC, SUPERLUMINAL, DELIRIUM TREMENS, KIMMEI és PHOBOS, ismét számos tehetséges művész lép színpadra. ARTYFICIAL, GIPSY SOUL, KAJOLA és LATAM csak néhány a fellépők közül, akik felejthetetlen élménnyé teszik a hétvégét.

Magyarországról TOGE (Iono-Music), Cheeky (S.U.N. Festival) valamint NUSCH (GOA’T).

Csatlakozz hozzánk, és ünnepeljük együtt Jessie „DJ Horizon” emlékét ezen a csodálatos rendezvényen!

 


TOVÁBBI CIKKEK

Bevezetés Máltába

2024.07.03.

Folytatván európai körutazásunkat, most Máltára, a délre található kis szigetországra esett a sor....

Zamárdi várja az idei B my Lake fesztivált és a Balaton Sound fellépőit!

2024.07.01.

Idén július 3. és 7. között Zamárdiban újra megrendezik a B my Lake fesztivált, melynek színpadán olyan világhírű előadók lépnek fel...

Pascal Junior – Legacy | Vinyl

2024.06.30.

Pascal Junior legújabb albuma, a "Legacy" című vinyl, már elérhető, és a zenerajongók körében nagy várakozás övezi.