CRIME x Katttarzis w/ Parallx, Chlär, Neux @ Flashback, 2021.10.22.

2021.09.30
 
Különleges techno élményre öleli át egymást a CRIME és a Katttarzis, ahol rendhagyó módon éjszakától reggelig a külföldi vendégeink lesznek főszerepben.
↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭
Tbiliszi fiatal tehetsége, Neux alapozza meg mélyre hatoló szelekciójával az estét. Szülőhazájának nagyobb klubjait, például a legendás KHIDI-t már megjárta, electro, ghettotech, IDM, és techno zenéket keverő mixei sokoldalúságát pedig jól bizonyítja, hogy szerepelt már egy lineupon Inhalt der Nachttal és Honey Dijonnal is. Eközben a HÖR meghívására az idei év egyik legjobb szettjét pakolta a nevezetes berlini csempék közt.
 
Parallx (01:30-04:00)
[R - Label Group]
https://soundcloud.com/parallx-bln
A gótikus EBM-et a germán indusztriállal és a ‘90-es évek lüktető technójával keverő Parallx a Kobosil vezette R - Label Group legpusztítóbb fegyvere. A német kiber-techno producer zenéi egyszerre atmoszférikusak és behemót hangzásúak, de ugyanez igaz a vérprofin feszes szettjeire is. A helyi Tresor, Revier Südost, és Berghain klubok mellett bizonyított már Európa legtöbb országában, és a tengerentúlon is, a kiadványai otthonának számító R - Label Group után nemrég a NineTimesNine kiadónál is jelentek meg produkciói.
 
Chlär (04:00-06:30)
[Bipolar Disorder Rec.]
https://soundcloud.com/chlaer
A techno szcéna egyik legizgalmasabb feltörekvője, Chlär gyors és futurisztikus bombázása hozza el a füsttel homályosított napfelkeltét. A Svájcban nevelkedett, de jelenleg Berlinben élő producer illegális rave bulik szervezésével kezdte, majd 2018-ban ledobta debütáló EP-jét a Bipolar Disorder-nél, azóta pedig szó szerint ontja magából a megjelenéseket. A Lobster Theremin, RAW, [selected], csak pár példa azon labelek közül, akik otthont adtak méretes diszkográfiájának, de Shlømo és Hadone kiadóinál is sokszor az ő master munkái miatt szólnak olyan bitangul a zenék. Precíz, de mégis egzotikus hangzásvilága a szettjeiben is visszaköszön, játszi könnyedséggel ugrál őszinte technóról nosztalgikus trancere, majd vissza old-school veretőre.
↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭
Az esemény csak védettségi igazolvány (kártya vagy applikáció), vagy EU-s zöld kártya felmutatásával látogatható. // Admission only with Immunity Certificate card/application or EU Green Pass.
 

TOVÁBBI CIKKEK

Bevezetés Máltába

2024.07.03.

Folytatván európai körutazásunkat, most Máltára, a délre található kis szigetországra esett a sor....

Zamárdi várja az idei B my Lake fesztivált és a Balaton Sound fellépőit!

2024.07.01.

Idén július 3. és 7. között Zamárdiban újra megrendezik a B my Lake fesztivált, melynek színpadán olyan világhírű előadók lépnek fel...

Pascal Junior – Legacy | Vinyl

2024.06.30.

Pascal Junior legújabb albuma, a "Legacy" című vinyl, már elérhető, és a zenerajongók körében nagy várakozás övezi.