Decemberben érkezik a Drumcode-nál az A-Sides Vol.10

2020.11.19

Ritka csemegét kapnak a kiadó hívei az A-Sides Vol.10 c. kiadvánnyal, amely a népszerű sorozat idén másodjára jelentkező darabja.

A lezárások miatt a Drumcode előadói extra időt és teret kaptak, amelyet a kreatív oldaluk csiszolására fordítottak. Az összesen 17 trackes összeállításban hallható, hogy a producerek mélyebben elmerültek repertoárjukban és egy erőteljes, mégis a Drumcode hangzását teljesen képviselő munkákat sikerült lerakniuk a kiadó asztalára.

Jay Lumen indítja a sort egy riffhajtású fegyverrel, a Galactic Rainbow-val, majd Ramon Tapia hozza el nekünk az izmos Drum Control-t, amivel az ütős technót vegyíti a lágy szintetizátor hangokkal. Mindkét dal a válogatás kiemelkedő darabja.

Victor Ruiz, aki a 2020-as év legtermékenyebb alkotója, ezúttal a Love Story-t kínálja nekünk, mégpedig egy hatalmas vokállal fűszerezve. Zimmz is visszatér a Tension trackkel, mely ügyesen ötvözi a mély groove-okat és a selymes szinti bejátszásokat. Thomas Hoffknecht, aki a vol. 9-en debütált, máris újra helyet kapott, ezúttal az Escape c. dalával, melynek végig dinamikus hangzásával talpon tartja a hallgatókat. Veerus egy újabb pezsdítő trackkel, az I Know-val újra bebizonyítja, hogy miért is tartja olyan nagyra őt Beyer.

Feltűnik néhány újonc is: a buzgó Lilly Palmer az Amnesie-vel, ami egy titokzatos és pumpáló darab, Alex Lentini & Stomp Boxx az Expanders c. dallal, amiben remekül keverik a zümmögő effekteket, az elszállós vokálokat és a nem annyira nyugtató dallamrészeket, valamint Patrik Berg az Activated c. ízig-vérig technójával, amely funky ritmusokkal lett megtörve.

A régóta a Drumcode családhoz tartozó Bart Skils gőzmozdonyként zakatoló Solid State c. trackje is felkerült a lemezre, akárcsak Alan Fitzpatrick és az ő energikus technója a Rochus c. trackkel, míg Thomas Schumacher – aki manapság szintén rendszeres visszatérőként tekinthet magára – ezúttal CAITLIN-nel együttműködve készített egy sötét techno opuszt, a Qadash-t.

Még egy különleges megjelenés is helyet kapott, mégpedig a kiadó főnökének, Adam Beyernek a Changes c. trackje, aminek organikus hangzásával és légkörével visszatér egy kicsit a progresszív irányba. A dal egyébként 2017 óta az első önálló és vadonatúj szerzeménye az A-Sides sorozatban.

Tracklist:
1: Jay Lumen — Galactic Rainbow
2: Ramon Tapia — Drum Control
3: Victor Ruiz — Love Story
4: Bart Skils — Solid State
5: Adam Beyer — Changes
6: SAMA — Into The Abyss
7: Thomas Schumacher & CAITLIN — Qadash
8: Ilija Djokovic — Equilibrium
9: Patrik Berg — Activated
10: Thomas Hoffknecht — Escaping
11: Zimmz — Tension
12: Alan Fitzpatrick — Rochus
13: Lilly Palmer — Amnesie
14: Veerus — I Know
15: Alex Lentini & Stomp Boxx — Expanders
16: Timmo — Reflections
17: Reset Robot — Distant

Az A-Sides Vol. 10 válogatás 2020. december 7-én jelenik meg a Drumcode kiadónál.


TOVÁBBI CIKKEK

Bevezetés Máltába

2024.07.03.

Folytatván európai körutazásunkat, most Máltára, a délre található kis szigetországra esett a sor....

Zamárdi várja az idei B my Lake fesztivált és a Balaton Sound fellépőit!

2024.07.01.

Idén július 3. és 7. között Zamárdiban újra megrendezik a B my Lake fesztivált, melynek színpadán olyan világhírű előadók lépnek fel...

Pascal Junior – Legacy | Vinyl

2024.06.30.

Pascal Junior legújabb albuma, a "Legacy" című vinyl, már elérhető, és a zenerajongók körében nagy várakozás övezi.