Der Morgen \ Somewhen \ Parallx @ Arzenál, 2022.10.29.

2022.10.20
 
Techno fenevad, Somewhen sosem fogja vissza magát. A lengyel gyökerekkel rendelkező, de Berlin Neukölln negyedében felnőtt producer a techno új generációjához tartozik ugyan, de zenéiben mégis sikerült posztmodern kontextusba helyeznie a stílus lelkét. Hiphop alapokkal kezdte, de már a 2014-es debütáló EP-jén, a “9”-en megtalálta egyedi hangzását: sötét, hipnotikus basszusok, úszó szintetizátor hangokkal keverve, mely transzba rakja a hallgatót. Ez a kiadvány még a saját, SANA kiadójánál jött ki, de nem sokkal később a Berghain klub saját labelje, az Ostgut Ton is jelentette meg zenéit, mostanában pedig barátja és kollégája, Kobosil R - Label Groupja adott helyet megjelenéseinek. Agresszív szettjei az évek alatt torokszorító szintre keményedtek, most sem kell kevesebbre számítani tőle, mint verejtékes menetelésre.
Tettestársa Parallx lesz az este folyamán, aki a németországi Ruhr vidéken felnőve, már az anyatejjel is az indusztrialistást szívta magába, amit szettjeiben mesterien ötvöz az EBM, Darkwave, Synth Pop és Electro behatásokkal. Nem véletlenül van ő is a Kobosil féle R Label Groupnál, illetve Európa és a világ top klubjainak fellépőlistáin.
 
\ LINEUP
Somewhen
Parallx
Sikztah
Man + Machine
Detective Kelly
 
Facebook event: https://fb.me/e/3oNfpUDCA
 
\ TICKETS
 
 

TOVÁBBI CIKKEK

Bevezetés Máltába

2024.07.03.

Folytatván európai körutazásunkat, most Máltára, a délre található kis szigetországra esett a sor....

Zamárdi várja az idei B my Lake fesztivált és a Balaton Sound fellépőit!

2024.07.01.

Idén július 3. és 7. között Zamárdiban újra megrendezik a B my Lake fesztivált, melynek színpadán olyan világhírű előadók lépnek fel...

Pascal Junior – Legacy | Vinyl

2024.06.30.

Pascal Junior legújabb albuma, a "Legacy" című vinyl, már elérhető, és a zenerajongók körében nagy várakozás övezi.