DUMDUM 2013 Fast five! 4. rész - SASHA CARASSI

2013.06.06

A Shift magazinnak köszönhetően itt a 4. fast five mini-interjú a DUMDUM 2013 egyik fellépőjével, méghozzá Sasha Carassi-val!

- Mit hallottál a Dum Dum fesztiválról? - Tudom, hogy nagyszerû rendezvény és szuper élmény lesz számomra. - Hányszor jártál már Magyarországon és hogy vélekedsz az országunkról? - Ez lesz a harmadik alkalom, hogy itt járok, és megfigyeltem, hogy nagyon jó az elektronikus zenérõl való ismeretitek, a mûködik a köznûhálózat és a nõk gyönyörûek. :) Sasha Carassi @ Hyperspace 2013 (20.4.13) by Sasha Carassi - Mi a legnagyobb változás a zenédben a legutóbbi Magyar fellépésed óta? - Egy hónapja a Hyperspace-en játszotam. Nagyszerû élmény volt számomra. A közönség úgy izzott, ahogy szerettem volna és imádtam. Ami a változásokat illeti, mindig próbálok felfedezni új területeket a zenében, szóval lehet, hogy nagy meglepetés lesz majd. - Mitől különlegesek azok a fesztiválok amelyeket hazádban rendeznek összehasonlítva a többi ország fesztiváljaival? - Sajnos Olaszországban nincsenek nagy techno fesztiválok jelenleg, és ez szégyen. Másrészrõl a club szcéna viszont nagyon nagy. - MIt üzensz a DumDum fesztivál látogatóinak? - Már nagyon izgatott vagyok, hogy visszatérjek és pumpáljam a technot Nektek! Ti vagytok a legjobbak!

TOVÁBBI CIKKEK

Bevezetés Máltába

2024.07.03.

Folytatván európai körutazásunkat, most Máltára, a délre található kis szigetországra esett a sor....

Zamárdi várja az idei B my Lake fesztivált és a Balaton Sound fellépőit!

2024.07.01.

Idén július 3. és 7. között Zamárdiban újra megrendezik a B my Lake fesztivált, melynek színpadán olyan világhírű előadók lépnek fel...

Pascal Junior – Legacy | Vinyl

2024.06.30.

Pascal Junior legújabb albuma, a "Legacy" című vinyl, már elérhető, és a zenerajongók körében nagy várakozás övezi.