DUMDUM 2016 @ Mundo (Győr), 2016.06.24.

2016.06.13

Idén is Nyugat-Magyarország elsőszámú egynapos elektronikus zenei fesztiválja indítja a fesztiválszezont, amit Sikztah boszorkánykonyhája – a környékbeli techno népét tudatosan kiéheztetve – június 24., péntekre datált.

A helyszín ezúttal is a félig szabadtéri Mundo lesz, amelynek hangulata évek óta tesz hozzá a legendás eseményhez.

Ezen évek során pedig valóban volt ideje legendássá válnia a DumDum fesztiválnak, hiszen jellemzően előzte meg mindig a korát a fellépők tekintetében. Hogy csak néhány példát említsünk: Sam Paganini itt tesztelte először Rave című, mára már mindenki által ismert techno himnuszát, mielőtt nehézsúlyú világsztárrá emelkedett volna, bőven a legnagyobb fellépései előtt járt már itt Boris Brejcha, vagy épp Mark Broom, netán Deborah De Luca. A sort persze lehet folytatni Sasha Carassin, Monolocon, Brian Sanhajin, Guy Geberen és Extrawelten, Matadoron, Egberten keresztül Paco Osunaig és Industrialyzerig, sőt The Advent is járt már korábban nálunk. Egy biztos: a DumDum Electronic Music Festet okkal jegyzik az ország egyik leginnovatívabb e-zenei fesztjének, amely fennállása óta megkérdőjelezhetetlenül jelent egyet a térség egyetlen, ekkora volumenben értelmezhető elektronikus zenei eseményével.

A fellépők sora pedig ezúttal sem lesz kisebb a techno szerelmesei számára, mint eddig. Érkezik ugyanis mindenki kedvence, Cisco, vagyis THE ADVENT LIVE, a The Etiket falait már egyszer szétrobbantó JULIEN JEWEIL, és az ukrán techno-punk MARIKA ROSSA is. A külföldi névsor mellett a hazai szupport sem lesz egy cseppet sem elhanyagolható, hiszen nem mások feszítik majd a húrokat, mint HOT X, JAY LUMEN, SANFRANCISCOBEAT, MATEO & SPIRIT, AKOS VEECS – az esemény egészét pedig természetesen ezúttal is SIKZTAH hostolja.

A nyárindító elektronikus zenei támadás tehát ezúttal is a DumDumé, méghozzá június 24-én, a Mundoban, amelyre elővételben nemsokára elérhetőek lesznek a jegyek online a www.tixa.hu-rendszerében.

Powered by Void Acoustics by VOID AUDIO HUNGARY

Line up:
The Advent
Julian Jeweil
Marika Rossa
HOT X
Jay Lumen
Sikztah
SanFranciscoBeat
Mateo & Spirit
Akos Veecs

Jegyek 05.24-től:
Az első 200 db EARLY BIRD jegy 4000 Huf / 16 Euro amíg a készlet tart! SOLD
Utána: 06.20-ig: 4900 Huf / 19 Euro 

At these places: / Az alábbi helyeken:

Győr:
- Roxy Discount (McDonalds-Győr, Baross út)
- Retro Jeans Store (Győr, Árkád)

At the venue: / A helyszínen: 5500 Huf / 21 Euro
VIP: 10000 Huf / 35 Euro 

Facebook page: https://www.facebook.com/dumdumfest/
Facebook event:
 https://www.facebook.com/events/731602083649214/

 


TOVÁBBI CIKKEK

Hozd magad a Szigeten!

2024.01.17.

A fesztivál weboldalán már tervezhetjük azt a virtuális „útvonalat”, amelynek mentén haladva a legnagyobbat meríthetünk a Szabadság Szigetének változatos kínálatából

MARCO CAROLA # Cinematiné XXL # @ Városliget & Cinema Hall, 2024.04.27.

2024.01.17.

Cinema Hall & CityTakeover present MARCO CAROLA # Cinematiné XXL

You x Selected x Vōx @ Arzenál, 2024.03.22.

2024.01.17.

Carmen Electro ~ Dax J ~ Frederic ~ Héctor Oaks ~ Part Time Killer ~ Perc