Egy hét múlva kezdetét veszi a Balaton Piknik

2022.09.02

A 2018-ban egynaposnak induló esemény eddig minden évben szorosan kötődött a Balatonhoz. Az első két évben a balatonboglári Gömbkilátó mögött a csodás balatoni panoráma jelentette a finom elektronikához tökéletesen illeszkedő kulisszát. A járvány két éves időszakában egyszer tudta újra megnyitni kapuit a Piknik, a nosztalgikus hangulatú balatonvilágosi Club Aliga, az egykori pártüdülő vadregényes helyszínén, közvetlenül a vízparton. Ezúttal is a Balaton játssza a főszerepet a Piknik életében, hiszen egy igazi vízparti minifesztiválként, szeptember 9-10-én a siófoki Plázs helyszínére költözik a rendezvény, nem is akármilyen felhozatallal.

5 fő ok, amiért itt kell zárnunk a nyári szezont!

1. Elektronikus zenei kuriózumok
A Balaton Piknik történetében, korábbi zenei felhozatalában sok izgalmas produkciót találunk elsősorban a lágyabb, érzelmesebb, finomabb elektronikus zenei műfajok, a tech house, minimal, az electro-pop, a deep house és a downtempo világából.
A koncepció továbbra is ezt az irányt követi: nappali Piknik hangulat, lazulás, chill, ami aztán éjszakai partizásba fordul.
A meghívott sztárfellépők is ezeknek a stílusoknak a topkategóriás nevei közül kerülnek ki, többek között olyan hazai közönségkedvenc klasszikusok, mint a Gus Gus, élő produkcióval, a Polo & Pan, Acid Arab, vagy a Magyarországon első alkalommal fellépő Vintage Culture és John Summit!

2. Szezonzáró program a Balaton Partján
Hagyományosan minden évben szeptember elején jelentkezik a Balaton Piknik, különféle helyszíneken. A Balatonboglári Gömbkilátótól a Balatonvilágosi Club Aliga Üdülőn át 2022-ben megérkezett a siófoki Plázsra a kétnapos minifesztivál. A főszezon után magunk leszünk a Balaton partján, egy Piknik hangulatúra dekorált, vízparti helyszínen, a Plázson, ahol a nappali beachhangulat is adott.

3. Itt egész nap VIP lehetsz
A fesztiválra idén többfajta VIP jegyet bocsátanak ki a szervezők. A normál VIP jegyekkel egy teraszról nézhetik végig a színpadi produkciókat a résztvevők, partizhatnak délutántól hajnalig, lazulhatnak a kényelmes boxokban, kanapékon a naplementében gyönyörködve.
Külön bárok, koktélpultok, mosdók gondoskodnak a VIP vendégek kényelméről.
A POOL ACCESS VIP jegyeket váltók, már kora délutántól részt vehetnek a Pikniken, egy medencés warm up partiban, ahol hazai dj-k gondoskodnak a chill hangulatról. Ez a jegy ugyanakkor a VIP szolgáltatások teljes körét is tartalmazza.

4. 1 helyszín, 4 színpad
Továbbra is a Nagyszínpadé a főszerep a délutáni óráktól egészen 23:00 óráig, majd a Nagyszínpad előtti homokos nézőtér 90 fokos fordulattal tánctérré változik, ahol a szabad ég alatt élvezhetjük az AfterParty-t.
A VIP közönség a koncertek után a VIP-Clubban folytathatja a szórakozást, melyhez kényelmes lounge is társul a medence partján, és ha már VIP: 12:00 órától a POOL ACCESS jeggyel egy igazi medencés bulira is várjuk a pihenni-táncolni vágyó közönséget.

5. Nem csak egy party, hanem egy életérzés
A Balaton Piknik eddigi története alapján elmondható, hogy a fesztivál jóval többet kínál, mint egy 48 órán keresztül tartó party. A zenei programkínálat patikamérlegen kimért aránya, amely gondosan egyensúlyoz a melankólikus, “szállós” zenei élmény és a féktelen partizás között alapvetően meghatározza a Piknik hangulatát.
A zenei felhozatalon túl további kiegészítő programok gondoskodnak a klasszikus piknik hangulatról. A MOL Lounge – Gasztronómiai workshopokban napközben a résztvevők ital klasszikusokat párosíthatnak ínyenc falatokkal, neves séfek és italos cégek márkanagyköveteinek részvételével.
Mindemellett különféle vízi játékok és sportprogramok, sup kölcsönzés valamint napindító és napközbeni jógaórák várják a piknikezőket. A Plázs helyszínét is “áthangszerelik” a szervezők különféle dekorációs elemekkel, hogy minél teljesebb legyen a piknik élmény és hangulat.

Weboldal: https://balatonpiknik.hu
Jegyek: https://balatonpiknik.hu/#jegyek


TOVÁBBI CIKKEK

Kevesebb, mint egy hónap múlva BÓNUSZ Electronic Music Festival!

2023.09.14.

A BÓNUSZ Electronic Music Festival az idei évben KÉT NAPON át foglalja el a Hungexpo területét

Youtopia invites ~ I Hate Models ~ Lee Ann Roberts @ Arzenál, 2023.11.17.

2023.09.06.

Youtopia invites ~ I Hate Models ~ Lee Ann Roberts at Arzenál

Stella Bossi @ Arzenál, 2023.11.10.

2023.09.06.

Stella Bossi Budapesten az ARZENÁL-ban!