Egy magyar srác építhető LEGO PIONEER CDJ 2000 NEXUS modellel rukkolt elő

2023.07.19

Beküldték a Pioneer CDJ 2000 Nexus LEGO változatának modelljét a LEGO ideas platformjára. A dizájn 2628 darabot tartalmaz, mint például egy állítható fader és egy USB pendrive, amely behelyezhető és egy szomszédos gombbal kivehető. A deckekhez két cserélhető LED panel is tartozik.

A tervet Borján Tamás magyar tervező nyújtotta be a platformra a múlt hónapban. A webhely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ötleteket nyújtsanak be potenciális LEGO termékekhez, amelyek elfogadása esetén kereskedelmi termékekké válnának, amelyek az eredeti tervezőnek a jogdíjak 1%-át adják.

Ha a LEGO CDJ dizájnját 10 000 ember támogatja, nagy valószínűséggel hivatalos LEGO készlet készülhet belőle. A cikk írásakor a modellnek 3416 támogatója van eddig és 573 nap van hátra a cél eléréséig.

A tervező azt írta, hogy „Ez az újkori klasszikus darab jelentős szerepet játszik a klubok és bulik életében. A DJ-k ezen játsszák a legjobb zenéket, és mixelik össze a dalokat.”

Annak ellenére, hogy ezek a modellek képtelenek játszani valódi zenét, úgy tűnik, sok DJ-t és zenerajongó figyelmét felkeltette a termék, tekintettel annak rendkívüli részletességére és a valódihoz való hasonlóságára. A bejegyzéshez eddig 296 támogató megjegyzés érkezett, és egy felhasználó azt írta: „Soha életemben nem akartam többet. Ez egy remekmű!”


TOVÁBBI CIKKEK

Elhunyt DJ Palotai!

2023.11.19.

Tragikus hirtelenséggel, 62 éves korában éves korában meghalt Palotai Zsolt, avagy DJ Palotai

Egy héttel csúszik a nyárba a Sound, indulnak a 2024-es bérletek

2023.11.03.

Elsősorban a diákoknak jó hír, hogy 2024-ben egy héttel később, az érettségi és vizsgaidőszak után, a nyári szezon elején lesz a Heineken Balaton Sound.

Pénteken erős kezdéssel robban a Youtopia őszi szezonja!

2023.11.03.

A Youtopia csapata immáron a harmadik őszi klubszezonját indítja a budapesti éjszakában.