Elhunyt Andy Fletcher a Depeche Mode billentyűse

2022.05.26

A Depeche Mode a Twitteren jelentette be, hogy elhunyt Andy Fletcher az együttes alapító tagja és billentyűse! Fletch 60 éves volt.

Csütörtök este a Twitteren közzétett nyilatkozatában az együttes az alábbi sorokat írta: "„Megdöbbenve és egyben mély szomorúsággal tölt el kedves barátunk, családtagunk és bandatársunk, Andy „Fletch” Fletcher korai halála. Fletchnek igazi aranyszíve volt, és mindig ott volt, amikor támogatásra, egy nagy beszélgetésre, nevetésre vagy egy hideg korsóra volt szükségünk."

A világszerte ismert zenekar Magyarországon is rendkívül népszerű volt, több helyszínen is hatalmas koncertet adva az országban, többek között a VOLT Fesztiválon, Groupama Arénaban és Papp Lászlóban is. Andy Fletchert a Depeche Mode többi tagjával együtt 2020-ban beválasztották a Rock and Roll Hall of Fame-be.


TOVÁBBI CIKKEK

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját

2024.04.03.

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját, ennek apropóján a tehetség-gondozás jegyében egy mix-versenyt is hírdettek, hogy lehetőséget adjanak a szegedi bulijaikon való dj fellépésre... E mellett a buli felvezető programjaként egy mini kerekasztal beszélgetésre is várják a nagyérdeműt a hazai (benne speciálisan a vidéki) szcéna helyzetéről való szakmai beszélgetésre...

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

2024.03.25.

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját

2024.03.21.

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját