Győr már nagyon várja Monika Kruse-t!

2019.03.10

Az, hogy az elmúlt években Győr a magyar elektronikus zenei színtér egyik oszlopos tagjává vált azért nem kérdés, mert számos nemzetközi artist megfordult a nyugati e-zenei fővárosban. Bárkit is kiemelni szinte szükségtelen, hisz elég csak annyit tudnunk, ha elektronikus zene, akkor Budapest után Győr következik a sorban!

Ennek örömére most egy új, szinte legendás névvel bővül a győri paletta, hiszen a techno koronázatlan királynőjeként is sokat emlegetett Monika Kruse lép fel március 14-én, ezzel a szó legszebb értelmében forradalmi újítást hajt végre a Sikztah féle The Etiket sorozat!

Március 15. még sosem kezdődött szebben, és a Terminal M kiadó fürtös hajú szépsége biztos lehengerli majd a Vertigoban összegyűlt közönséget, pláne a VOID hangörvényeivel keveredve. De nem csak Monika Kruse debütál ezen az éjszakán, mert magyar ajkú szlovákiai szomszédunk, a honi körökben is jól ismert Denes Toth is először lép fel a sorozat történelmében, ráadásul ő teszi majd egyre magasabbra a tempót az éjszaka sztárja előtt.

Ha Győr és a The Etiket, akkor garantált a teljes minőségű program, így Sikztah maga mellett még Jay Lument és David Temessit is feltűzte a line upra. 100%-os hazai, és 100%-os nemzetközi techno áradat, amire csak kellő mennyiségű zenehallgatással készülhetünk fel, úgyhogy sietni, mert már csak pár nap van!

Jegyek még elővételben kaphatók: https://oneticket.hu/the-etiket-w-monika-kruse-190314
Esemény és bővebb infók itt: https://www.facebook.com/events/1221088091399243/

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Végleg bezár a párizsi Concrete

2019.07.17.

A népszerű francia buli helyszín utolsó rendezvényére most hétvégén, július 19-20-án kerül sor.

Az elektronikus zene a világ harmadik legnépszerűbb stílusa

2019.07.12.

Egy nemrég megjelent tanulmány szerint körülbelül másfél milliárdan hallgatnak elektronikus zenét.

Playground pres. Quivver (UK) @ Track Terrace, 2019.07.27.

2019.07.12.

Payground Present : QUIVVER Open Air