Határozatlan időre bezárják az Akvárium Klubot a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében

2020.03.14

Az Akvárium Klub csapata azt a felelősségteljes döntést hozta, hogy ameddig a koronavírus terjedése nem szűnik meg vagy a veszélyhelyzet nem oldódik meg, addig a klub zárva tart.

A március 11-i kormányzati bejelntés után, ahol az a döntés született, hogy a 100 főnél nagyobb beltéri és az 500 főnél nagyobb kültéri rendezvényeket betiltják az Akvárium Klub először csak a programjait függesztette fel és kezdte új időpontra átszervezni, de a terasz és a bisztró nyitva maradt, viszont a mai naptól azt is bezárják.

Kitartást kívánunk az Akvárium teljes csapatának, vezetőinek és dolgozóinak és természetesen mindenkinek, akit érintenek ezek a korlátozások.

Íme az Akvárium Klub üzenete:
"Kedves Látogatóink, Vendégeink, Barátaink,

az elmúlt hetek eseményei alapján arra a döntésre jutottunk, ami az egyetlen lehetséges, felelős lépés a jelenlegi helyzetben: 2020. március 14. szombattól az Akvárium Klubot határozatlan időre bezárjuk. A döntés a teljes intézményre vonatkozik.
Tesszük ezt azért, mert azt gondoljuk, hogy a jelenlegi helyzetben csak az összefogás segít, ha mindenki, akinek lehetősége adódik, hozzáteszi a sajátját a közöshöz.

Az Akvárium Klub nem biztosíthat teret és lehetőséget a vírus további terjedésének.
Az Akvárium Budapest egyik legjelentősebb kulturális-szórakoztató központja, ahol hazai vendégek, turisták és a művészvilág ismert szereplői fordulnak meg hétről hétre.
A veszélyhelyzet elrendelése óta lemondtuk és átszervezzük új időpontra az összes koncertet, partit és más eseményt, szombattól azonban határozatlan időre a bisztrót és a teraszt is bezárjuk.

Ezekben a nehéz napokban, hetekben mindennél fontosabbnak tartjuk a vendégeink és dolgozóink egészségét.

Arra biztatunk, hogy maradjatok otthon! Ezzel tehettek most legtöbbet a magatok, barátaitok, a családotok és mindenki egészségéért. Hiszünk bennetek, és ha mindannyian betartjuk a koronavírus megfékezésére hozott szabályokat, sőt, még annál is többet, remélhetőleg mihamarabb üdvözölhetjük egymást újra kedvenc helyünkön, az Akvárium Klubban.

Vigyázzatok magatokra és egymásra!
Hamarosan találkozunk!
Az Akvárium Klub csapata"


TOVÁBBI CIKKEK

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját

2024.04.03.

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját, ennek apropóján a tehetség-gondozás jegyében egy mix-versenyt is hírdettek, hogy lehetőséget adjanak a szegedi bulijaikon való dj fellépésre... E mellett a buli felvezető programjaként egy mini kerekasztal beszélgetésre is várják a nagyérdeműt a hazai (benne speciálisan a vidéki) szcéna helyzetéről való szakmai beszélgetésre...

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

2024.03.25.

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját

2024.03.21.

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját