Határozatlan időre bezárják az Akvárium Klubot a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében

2020.03.14

Az Akvárium Klub csapata azt a felelősségteljes döntést hozta, hogy ameddig a koronavírus terjedése nem szűnik meg vagy a veszélyhelyzet nem oldódik meg, addig a klub zárva tart.

A március 11-i kormányzati bejelntés után, ahol az a döntés született, hogy a 100 főnél nagyobb beltéri és az 500 főnél nagyobb kültéri rendezvényeket betiltják az Akvárium Klub először csak a programjait függesztette fel és kezdte új időpontra átszervezni, de a terasz és a bisztró nyitva maradt, viszont a mai naptól azt is bezárják.

Kitartást kívánunk az Akvárium teljes csapatának, vezetőinek és dolgozóinak és természetesen mindenkinek, akit érintenek ezek a korlátozások.

Íme az Akvárium Klub üzenete:
"Kedves Látogatóink, Vendégeink, Barátaink,

az elmúlt hetek eseményei alapján arra a döntésre jutottunk, ami az egyetlen lehetséges, felelős lépés a jelenlegi helyzetben: 2020. március 14. szombattól az Akvárium Klubot határozatlan időre bezárjuk. A döntés a teljes intézményre vonatkozik.
Tesszük ezt azért, mert azt gondoljuk, hogy a jelenlegi helyzetben csak az összefogás segít, ha mindenki, akinek lehetősége adódik, hozzáteszi a sajátját a közöshöz.

Az Akvárium Klub nem biztosíthat teret és lehetőséget a vírus további terjedésének.
Az Akvárium Budapest egyik legjelentősebb kulturális-szórakoztató központja, ahol hazai vendégek, turisták és a művészvilág ismert szereplői fordulnak meg hétről hétre.
A veszélyhelyzet elrendelése óta lemondtuk és átszervezzük új időpontra az összes koncertet, partit és más eseményt, szombattól azonban határozatlan időre a bisztrót és a teraszt is bezárjuk.

Ezekben a nehéz napokban, hetekben mindennél fontosabbnak tartjuk a vendégeink és dolgozóink egészségét.

Arra biztatunk, hogy maradjatok otthon! Ezzel tehettek most legtöbbet a magatok, barátaitok, a családotok és mindenki egészségéért. Hiszünk bennetek, és ha mindannyian betartjuk a koronavírus megfékezésére hozott szabályokat, sőt, még annál is többet, remélhetőleg mihamarabb üdvözölhetjük egymást újra kedvenc helyünkön, az Akvárium Klubban.

Vigyázzatok magatokra és egymásra!
Hamarosan találkozunk!
Az Akvárium Klub csapata"

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Hat tracken át tartó zajongás, ez a Pure Hate 'Beauty Of The Chaos' album

2021.05.08.

Hat track, hat előadótól, ez a Pure Hate 'Beauty Of The Chaos' albuma

Idén is elmarad a Sziget Fesztivál!

2021.05.06.

Hiába bízott benne a közönség, idén sem szigetelhetünk.

Kiderült hol nyit újra a Dürer Kert!

2021.05.05.

Kedvenc klubotok és kerthelyiségetek a XI. kerületi, újbudai Duna-partra, a Hengermalom út és az Öböl utca találkozásához költözik.