Heineken Balaton Sound 2024: Az Év Legnagyobb Tóparti Fesztiválja

2024.06.30

Több mint hat zenei helyszín, beleértve két főszínpadot is, a délutántól hajnalig tartó zenei őrület, összesen közel 200 előadóval – teljessé vált a Heineken Balaton Sound zenei felhozatala, bemutatva az elektronikus zene sokszínű műfajait, ahonnan mindenki kedvére válogathat. A fesztivál Zamárdiban kezdődik július 3-án, szerdán, és vasárnap hajnalig tart. 

 

"Az idei Heineken Balaton Sound zenei felhozatalát igyekeztünk úgy összeállítani, hogy az elektronikus zenei univerzum széles kínálatát sűrítsük a fesztivál négy napjába. A Sound immár egy olyan, stílusokon átívelő partyünnep, ahol az elektronikus zene szerelmesei tetszés szerint válogathatnak a kínálatból, felfedezve új kedvenceket, zenei irányzatokat a fesztiválbeach minden pontján"

 

– kezdte a teljes line-up bejelentését Filutás Anna, a Heineken Balaton Sound projektvezetője. Átalakul a Sound helyszíne is, a főbejárat új helyre kerül és a nagy előzetes érdeklődés miatt átalakítják a fesztivál vendégterét is

Balaton Sound

Balaton Sound

Kép: Balaton Sound

Az idei Balaton Sound fellépői között olyan világsztárok szerepelnek, mint:

  • Marshmello: A világ egyik legnépszerűbb DJ-je, aki ikonikus maszkjával és felejthetetlen EDM szettjeivel kápráztatja el a közönséget.
  • Paul Kalkbrenner: A német techno legenda, aki varázslatos dallamokkal és lenyűgöző élő show-val érkezik.
  • Timmy Trumpet: Az ausztrál DJ és producer, aki különleges hangszeres előadásával és energikus fellépéseivel garantálja a fergeteges hangulatot.
  • James Hype: A brit DJ, aki a legjobb house és dance slágerekkel fűti fel a bulit.
  • Purple Disco Machine: A diszkó és funk újjáélesztője, aki groovy ritmusokkal és vidám dallamokkal csábít táncra mindenkit.

Szállások:

A Balaton Sound látogatói többféle szálláslehetőség közül választhatnak:

  • Kempingek: A fesztivál közvetlen közelében található kempingek különböző komfortfokozatokkal várják a fesztiválozókat, az alap sátrazástól a luxus glampingig.
  • Helyi Szállodák és Panziók: Zamárdi és környéke számos kényelmes szállodát és panziót kínál, ahol a fesztiválozók kipihenhetik az éjszakai bulizást.
  • Apartmanok: A helyi apartmanok ideálisak baráti társaságok számára, akik szeretnének egy kicsit otthonosabb környezetben megszállni.
Balaton Sound

TOVÁBBI CIKKEK

Bevezetés Máltába

2024.07.03.

Folytatván európai körutazásunkat, most Máltára, a délre található kis szigetországra esett a sor....

Zamárdi várja az idei B my Lake fesztivált és a Balaton Sound fellépőit!

2024.07.01.

Idén július 3. és 7. között Zamárdiban újra megrendezik a B my Lake fesztivált, melynek színpadán olyan világhírű előadók lépnek fel...

Pascal Junior – Legacy | Vinyl

2024.06.30.

Pascal Junior legújabb albuma, a "Legacy" című vinyl, már elérhető, és a zenerajongók körében nagy várakozás övezi.