I Hate Models, Shlømo és Nur Jaber a 2020-as DUMDUM Headlinerei!

2020.06.23

Fura és nehéz időszak a mostani a rave-kultúra számára, amelyről eleinte úgy tűnt, hogy talán az egész évet zárójelbe teszi. Szerencsére a helyzet viszonylag gyorsan változott, s így újból elkezdődhettek az események szervezései.

Ezzel együtt továbbra sem állt vissza minden a normális kerékvágásba, ami miatt az események többsége elsősorban külföldi fellépők nélkül szerveződik országszerte. A DumDum azonban mindig élen járt abban, hogy a lehető legmagasabb színvonalon szállítsa a legaktuálisabb fellépőket azok közül, akik leginkább meghatározzák a kortárs elektronikus zenei kultúrát itthon és külföldön egyaránt. Tizenegyéves fennállása alatt pedig egyszer sem cáfolt erre rá a fesztet évről-évre szervező Sikztah – és úgy tűnik, hogy idén sem fog.

A körülmények dacára ugyanis július 18-án Magyarországra hozza a rave zenét megreformáló I Hate Models-t, Shlømo-t, valamint az egyik legizgalmasabb női DJ-t, Nur Jabert. A hazai felhozatal pedig ugyancsak szupermasszívnak ígérkezik, akár egy feketelyuk: érkezik a Deadcode éléről HOT X, a hazai technóban hosszú évek óta kiemelt kedvenc producer, SanFranciscoBeat, a DumDum-ot és a The Etiketet jegyző, egyben a fesztivált is szervező Sikztah, az újabb generációból pedig Man + Machine, Akos Wex, valamint Depthon színesíti majd a Mundo-ba szervezett 12 órás félszabadtéri rave-et.

Az elmúlt hónapok nehézségei és várakozásai, valamint a fesztiválszezon részben való elmaradása némileg tehát enyhülni látszik, amelyet a 2020-as DumDum még inkább elviselhetőbbé tesz azáltal, hogy ismét Győrt lesz a nyári bulik gyújtópontja.

LINE UP
I HATE MODELS
SHLØMO
NUR JABER
HOT X
SIKZTAH
SANFRANCISCOBEAT
MAN + MACHINE
AKOS WEX
DEPTHON

Event: https://www.facebook.com/events/265996887837029/
Jegyek:
- Elővételben: 5 500 Ft / 6 500 Ft / 7 500 Ft
- Helyszínen: 8 000 Ft
- VIP: 12 000 Ft
VIP TARTALMAZZA:
- soron kívüli bejutás a VIP beléptetésnél
- külön italpult
- kényelmes fotelek
- külön mellékhelységek
- jó rálátás a színpadra

JEGYVÁSÁRLÁS: https://oneticket.hu/dumdum-2020

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Dax J új stúdióalbummal jelentkezik idén nyáron!

2021.06.17.

Az albumhoz pedig jár három sampler is!

Stop thinking start dancing!

2021.06.17.

UVAR Showcase a Stop Thinking júliusi eseményén

Mind Against & Agents of Time @ BalatonPart, 2021.07.16.

2021.06.17.

Mind Against / Agents of Time // BalatonPart - 2021. július 16.