Idén duplázik a DUMDUM, jön a RE-DUMDUM!

2020.08.09

A 2020-as DDEMF híréhez és jelentőségéhez valószínűleg nem kell sok mindent hozzáfűzni, hiszen aki ott volt, az lényegében a nyár egyetlennek tűnő olyan techno-eseményén vett részt, amely több külföldi fellépővel zajlott a legaktuálisabb nevek közül.

A helyzet azóta még élezettebbé vált, hiszen a vírushelyzet miatt idén le kell mondani a nagy fesztiválokról, amely jelentősen sújtja a zeneipart, de ugyanúgy a közönséget - azon belül is a ravereket. Ennek okán pedig kijelenthetjük, hogy a DumDum talán a 2020-as nyár legnagyobb volumenű techno rendezvénye volt. A Sikztah szervezések azonban a kezdetek óta nem tartoznak a belenyugvó események közé, amik ne hoznák ki a legtöbbet a kényszerhelyzetből, így született meg a döntés, hogy idén lesz egy "RE-DUMDUM", ahol az előzőhőhöz hasonlóan 3 külföldi és számos magyar előadóval hívja Győrbe a hazai techno fanatikusait.

A meghívottak pedig ezúttal is a legaktuálisabb rosterekből érkeznek: SNTS, Klangkuenstler és Alignment lesznek ugyanis a második felvonás vendégei, akiket Akos Wex, Depthon, SanfranciscoBeat és természetesen az itt születésnapját ünneplő Sikztah fog megtámogatni a hazai élvonalból.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/753416992151873/
Jegyvásárlás: https://oneticket.hu/dumdum2020-vol2-200819

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Szerencsére nem életveszélyesek Joseph Capriati sérülései

2021.01.11.

A menedzsmentje által kiadott közlemény szerint a saját apja által megszúrt olasz dj sérülései nem veszélyeztetik az életét.

Joseph Capriati életveszélyes állapotban kórházba került

2021.01.09.

Édesapja több késszúrással sebesítette meg.

2021-ben is folytatódik az Electric Garden a Festetics-kastélyban

2020.12.21.

A 2019-ben indult rendezvény, talán az ország eddigi legnagyobb nappali, különleges helyszínes elektronikus zenei eseményéne.