Idén is elmarad a Sziget Fesztivál!

2021.05.06

Sajnos hivatalossá vált, amit egy ideje már sejteni lehetett. Sokunk bánatára idén is elmarad a Sziget Fesztivál, amit a szervezők facebookon a lentebbi üzenettel erősítettek meg.

"Kedves Szitizenek,
Mindenekelőtt: nagyon hiányoztok!
Ahogy bizonyára ti is látjátok, a globális vírushelyzet kiszámíthatatlan terepre sodorta a tömegrendezvényeket és a teljes fesztiválipart.
Mi, a Sziget szervezői, hisszük, hogy közös felelősségünk együttműködően, mindenki biztonságára törekedve átvészelni ezt a megterhelő időszakot, ezért a fellépőink, szervező és megvalósító csapatunk, valamint a TI biztonságotok érdekében az idei szezont még elengedve, 2022 nyarán fog újult erővel visszatérni a fesztivál.
De nem akármilyen visszatérésről beszélünk - új élmények és egy olyan lineup, ami garantáltan emlékezetessé teszi majd a nyarat!
Ha 2020-as Sziget jeggyel rendelkeztek és szeretnétek részesei lenni a 2022. évi fesztiválnak, semmit nem kell tennetek - 2020-ra szóló jegyetek automatikusan érvényes lesz 2022-re. Hűségeteket emellett Ajándék Kredittel is jutalmazzuk!
A jegybirtokosokat érintő további részletekről pedig emailben küldtünk tájékoztatást.
Tartsatok ki! Mi is kitartunk... és nemsokára újra együtt ünnepelhetünk a Szabadság Szigetén!
Már alig várjuk.

- A Sziget csapata"

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Cinematiné Special x The Debut 20th Birthday @ Cinema Hall, 2021.11.20.

2021.10.25.

Cinematiné Special x The Debut 20th Birthday * daytime – dayparty – daylight *

Der Morgen w/ Antigone, Setaoc Mass @ Arzenál, 2021.11.20.

2021.10.25.

Der Morgen \ Antigone \ Setaoc Mass \\ Arzenál