Ingyenes elektronikus zenei program indul a Zsófia Rendezvényhajón

2020.08.28

Az, aki már évek óta benne van a budapesti elektronikus zenei életben, talán még emlékszik a SWITCH sorozatra, mely legelőször a Margit-szigeti legendás klubban, a Cha-cha-cha-ban indult el, majd később olyan sikereket is feltudott mutatni, mint Olívier Giacomotto Akváriumos fellépése, majd a Corvin klubba is beköltözött.

A sorozat már jó ideje pihent, de most ismét életre kel és egy remek kikapcsolódást ígérő újra gondolt programmal veszi be a belváros partjai, abból is talán a legnépszerűbbet, a Lánchíd környékét.

A Zsófia Rendezvényhajót sok esemény által ismerjük az elektronikus zenei körökből, de arra még nem volt példa, hogy a mostanság a Magyar Tudományos Akadémia előtt horgonyzó bárkán valaki sorozatot, akár napi rendszerességgel rendezzen.

A SWITCH ezt a lehetőséget ragadja meg és heti többszöri alkalommal csalogat minket a Zsófia panorámás teraszára, hogy közösen eltöltött naplementéket, kellemes nyári hűsítőket és kifogyhatatlan elektronikus zenét kínáljon számunkra.

Szerdától vasárnapig lehet számolni a SWITCH és Zsófia Hajó programjára, mely INGYENESEN látogatható. 

Facebook event: https://www.facebook.com/events/686914578559798/

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Szerencsére nem életveszélyesek Joseph Capriati sérülései

2021.01.11.

A menedzsmentje által kiadott közlemény szerint a saját apja által megszúrt olasz dj sérülései nem veszélyeztetik az életét.

Joseph Capriati életveszélyes állapotban kórházba került

2021.01.09.

Édesapja több késszúrással sebesítette meg.

2021-ben is folytatódik az Electric Garden a Festetics-kastélyban

2020.12.21.

A 2019-ben indult rendezvény, talán az ország eddigi legnagyobb nappali, különleges helyszínes elektronikus zenei eseményéne.