Itt a lehetőség, hogy benne lehess az új Trainspotting filmben!

2016.06.03

A Trainspottink régóta várt második része, a T2, már hivatalosan is forog és most Te is megkapod az esélyt, hogy szerepelhess benne!

Danny Boyle lehetőséget ad, hogy szerepelhess a film legnagyobb partijelenetében, amit egy Edinburgh-i nightklubban, a Cavban forgatnak. A Cav facebook oldala hozott létre egy eseményt a szervezők kérésére, ahol tudsz jelentkezni. A rendező olyan embereket keres, akik a háttérben megjelennek egy 80-as évekbeli jelenetben, június 14-én!

A jelentkezés kiemeli, hogy a jelentkezőnek 18 és 30 év közöttinek kell lennie és a 80-as évekbeli stílusban kell érkeznie. Bár a helyszínen alkohol nem lesz, de a legjobban öltözöttek díjakra számíthatnak (az eventnél találd, hogy miket). Nincs más extra kitétele a kasztingnak, de azt jelezték, hogy az eredeti csapat is ott lesz a forgatáson egész nap, szóval találkozhatsz a szereplőkkel (Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller és Robert Carlyle). Továbbá, hogy érkezz időben, hisz nem garantálják, hogy mindenki bejut, aki megjelenik.

Érdekel a dolog? Csatlakozz az eseményhez és figyeld a híreket.
Az eseményt itt találod: https://www.facebook.com/events/600534533437743/

 


TOVÁBBI CIKKEK

Bevezetés Máltába

2024.07.03.

Folytatván európai körutazásunkat, most Máltára, a délre található kis szigetországra esett a sor....

Zamárdi várja az idei B my Lake fesztivált és a Balaton Sound fellépőit!

2024.07.01.

Idén július 3. és 7. között Zamárdiban újra megrendezik a B my Lake fesztivált, melynek színpadán olyan világhírű előadók lépnek fel...

Pascal Junior – Legacy | Vinyl

2024.06.30.

Pascal Junior legújabb albuma, a "Legacy" című vinyl, már elérhető, és a zenerajongók körében nagy várakozás övezi.