Június 10-én két felvonásban érkezik Magyarországra a Stil vor Talent Festival!

2017.05.21

A Berlin központú Stil Vor Talent kiadó Németországban számos alkalommal tart a címkéhez kapcsolódó artistokkal, vendégfellépőkkel fesztiválokat és a világ fontosabb eseményei, az Amsterdam Dance Event, a Barcelona Sonar OFF, vagy a MELT showcase sem nélkülözi az Oliver Koletzki által kinyitott csapból folyó zenei áramlatokat.

A mindig több ezres létszámú, általában teltházas szabadtéri fesztivál először érkezik hazánkba, ami azonnal két felvonást hoz magával. A Stil Vor Talent fesztiválok történelmében először, nálunk követi a szabadtéri bulizást egy éjszakai party is! Ez a 6 pont az, ami garantálja a felejthetetlen élményeket:

1. Éjjel nappal helyett előbb nappal, majd éjszaka!
Két felvonásban, a fesztivál eddigi történelmében is új tematikával kapjuk meg az első hazai Stil Vor Talent Festivalt. Nappal a finomabb house zenék kerülnek terítékre, mint pl. ez is legyen az akár minimal vagy deep hangzású, majd az éjszaka során megérkezünk a sötétebb, keményebb ütemek bugyraiba, ahol Oliver Koletzki sem sajnálja majd tőlünk az erősebb techno trackeket amilyen ez a pár hetes zenéje, de aggódni nem kell a kiadófőnök nappal is hatalmas showt csinál majd!

2. Új és kedvenc előadók terítik a lábunk alá a legjobb zenéiket
A fellépők tekintetében is új és gazdag line up vár a szórakozókra, hiszen először érkezik az országba a nemzetközi színtéren már egyre népszerűbb Reiner Zonnewled, és Moonwalk is először jár nálunk. Mellettük az itthon már jól ismert és nagy kedvenc Teenage Mutants, KlangKuenstler, Kellerkind áll a pultba, de a hazai támogatás sem marad el Peter Makto, Alive, Davko és a mindig kellemes élményeket okozó Indigo Theory fellépésével. És akkor Oliver Koletzki dupla szettjét meg nem is említettük!

3. Nappal homokban táncolhatunk, éjszaka pedig a medence alatt
Az egynapos fesztivál nappali felvonása további izgalmakat tartogat számunkra, hiszen a Margitszigeten található Raktár Beach nem csak önmagában, hanem a mellette található területen addigra simára fésült homokos plázsával készül a tökéletes szabadtéri hangulat megteremtésére. Ilyen buli még biztos nem volt a szigeten, de az Akvárium NagyHalljában is jól fogjuk magunkat érezni az éjszakai folytatáson

4. Csak a megfelelő hanggal lesz igazán nagy durranás
A Stil Vor Talent első magyar fesztiváljáról a tökéletes hangzás sem hiányozhat, így nem is kerülhetne jobb kezekbe a nappali esemény hangosítása, mint a VOID AUDIO HUNGARY csapatéba, akik nagy gondoskodással fogják a legjobb minőségi hangzást előidézni. Ráadásul itt debütál a legújabb szettjük, a VOID Arcline 8! Félelmetes pulzálások várhatóak!

5. Jó program, jó hang, hangulatos helyszínek, már csak a vizuális élmény hiányzik
Hogy még tovább fokozzuk az izgalmakat, az eddig felsorolt elemek mögül még a vizuális ingerek korbácsolása hiányzott, melyre ezúttal az OZORA Fesztivál egyik dekoros csapata készül egyedi színpadképpel és teljes dekorációba borítani a hatalmas, homokos placcot.

6. Oliver Koletzki nem csak dupla szettet ad, bemutatja új albumát!
A kiadó vezér szettjét nappal és éjszaka is meghallgathatjuk majd, amiben a legkülönlegesebb az lesz, hogy ekkor mutatja be új, idén májusban megjelenő albumát is (erről itt olvashatsz). A The Arc Of Tension 13 új számot foglal magában, melyek a Koletzkitól megszokott mesteri hipnotikusságot hordozzák magukban. Talán az eddigi legnagyobb hullámzást várhatjuk tőle!A Stil Vor Talent kiadóról
A DJ és producerként is nagy sikerű német még 2005-ben indította útjára a Stil Vor Talent-et, melynek elsődleges célja az volt, hogy a Koletzki stílusához kapcsolható művészek alkotásainak otthont adjon. Az első kiadvány saját nevéhez fűződött, amit azonnal olyan nevek megjelenései követtek, mint Florian Meindl, Format:B, H.O.S.H., vagy David August.

A sor ezzel akkor csak elkezdődött, mert az elmúlt 12 évben ide szúrta le főzászlóját több olyan tehetség is, akik mára sokak nagy kedvenceivé váltak. Olyanok, mint Sascha Breamer, Kellerkind, KlangKuenstler, Niconé, Reinier Zonneveld, Niko Schwind, Moonwalk, Sian, vagy a Teenage Mutants, de a kiadóhoz kapcsolható Dapayk Solo és a nemrégiben nálunk turnézó HVOB együttes is a Stil Vor Talent biztonságos falai közül nőtte ki magát.

A kellően melodikus, mondhatni hipnotikusabb jegyeket képviselő elektronikus zenei dalok, amik hol a varázslatot, hol a labirintusszerű eltévedést okozzák hallgatójában, előtérbe helyezve a tech house, deep house és olykor a techno ütemfolyamatokat, egyértelműen a közönség magas fokú kikapcsolódására vállalnak garanciát.

A táncorientált zenékből kiindulva a kiadó hazájában országszerte Stil Vor Talent fesztiválokkal hozza közelebb artistjait a közönségével, ahol a közösen kedvelt zenék összekötik az érzéseket, együttes hullámzásba, pulzálásba fogják a tömegeket. A német főváros mellett Hamburg, Köln, Frankfurt és Oliver szülővárosa, Brunswick is közvetlen élvezője a Stil Vor Talent fesztiváloknak, melyek országszerte tízezrek kedvenc eseménye.

Stil Vor Talent Festival Magyarországon
Most a label és fesztiválsorozat történelme során először Magyarország is megtapasztalhatja azt a különleges elektronikus zenei életérzést, melyet a Stil Vor Talent művészei közvetítenek, amikor a lemezjátszók mögé állnak és felénk irányítják hipnotikus ütemeiket. Mert június 10-én, a Budapest Calling csapat szervezésében hazánkba látogat Oliver Koletzki és barátai.

A hazai Stil Vor Talent Festival ráadásul azonnal dupla behatást kínál számunkra, mert már nappal elindul a bulizás a Raktár Beach-en, egészen 13 órától, majd a naplementét követően az Akváriumban folytatódik egészen másnap reggelig.

A fellépők sorát tekintve Oliver Koletzki magával hozza a Teenage Mutants, KlangKuenstler, Kellerkind, Reiner Zonneveld és Moonwalk ritmusait, akiket Peter Makto, Alive, Davko és a mindig kellemes élményeket okozó Indigo Theory egészít ki a repertoárban.

Az biztos, hogy ez valami új lesz, ismerős arcokkal, de teljesen új köntösben, élő találkozás nagy kedvencekkel, kirobbanó hangulat, lágy ölelésekkel.

A közel 20 órás nappal-éjjeli fesztiválra a jegyek már kaphatók:
Online: https://oneticket.hu/stil-vor-talent-festival-2017
Offline: Akvárium Klub jegypénztár - Budapest, Erzsébet tér

Események:
Stil Vor Talent Festival Day – https://www.facebook.com/events/1326110370783902/
Stil Vor Talent Festival Night – https://www.facebook.com/events/1687190338251599/


TOVÁBBI CIKKEK

Billie Eilish, Sven Väth és Moderat is a 2023-as Szigeten

2022.12.01.

Aktuális sztárok, nagy közönségkedvencek és feltörekvő, izgalmas előadók, a műfaji sokszínűség jegyében.

Refactore x BASSIANI pres. Schacke, NDRX b2b Kancheli @ Arzenál, 2022.12.23.

2022.11.30.

REFACTORE X BASSIANI pres. Schacke, NDRX b2b KANCHELI