GASZTRO
4 személyre, elkészítés: 10 perc
sütést, főzést nem igényel!
Hozzávalók:
2 ek. jó minőségű eperdzsem
2 klementin vagy mandarin leve
300g vegyes bogyós gyümölcs
150 ml puding (főzés nélküli vagy akár vehetünk kész, poharas pudingot)
4 ek.tejszín enyhén felverve
8 amaretti keksz ( vagy ízlés szerint más vajas keksz)
Keverjük össze a dzsemet a gyümölcslével, adjuk hozzá a gyümölcsöket. A felét osszuk el 4 üvegpohárba vagy kis tálkába. Kanalazzuk rá a pudingot, annak a tetejére a gyümölcs másik felét. Halmozzunk a tetejére tejszínhabot, morzsoljuk rá a kekszet és tálaljuk.
TIPP: Ennek a desszertnek az elkészítéséhez természetesen használhatunk más gyümölcsöt is. A tejszínt helyettesíthetjük mascarponéval vagy görög joghurttal.
HA TETSZETT A CIKK KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG ISMERŐSEIDDEL!
NÉZD MEG EZEKET IS:
A gazdi, aki óriásinak tünteti fel a kutyáját a fotóin
Óriásnak mutatja be kedvencét egy gazdi a fotóin.
Ezeknek a szülőknek jobb a humorérzékük, mint a gyerekeiknek
Mindenkinek szüksége van egy kis humorérzéke a mindennapokhoz!
HOZZÁSZÓLÁS EDDIG
SZÓLJ HOZZÁ TE IS: