GASZTRO

Bogyós, morzsás poharas desszert

4 személyre, elkészítés: 10 perc

sütést, főzést nem igényel!

Hozzávalók:

2 ek. jó minőségű eperdzsem

2 klementin vagy mandarin leve

300g vegyes bogyós gyümölcs

150 ml puding (főzés nélküli vagy akár vehetünk kész, poharas pudingot)

4 ek.tejszín enyhén felverve

8 amaretti keksz ( vagy ízlés szerint más vajas keksz)

Keverjük össze a dzsemet a gyümölcslével, adjuk hozzá a gyümölcsöket. A felét osszuk el 4 üvegpohárba vagy kis tálkába. Kanalazzuk rá a pudingot, annak a tetejére a gyümölcs másik felét. Halmozzunk a tetejére tejszínhabot, morzsoljuk rá a kekszet és tálaljuk.

TIPP: Ennek a desszertnek az elkészítéséhez természetesen használhatunk más gyümölcsöt is. A tejszínt helyettesíthetjük mascarponéval vagy görög joghurttal.



HA TETSZETT A CIKK KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG ISMERŐSEIDDEL!

NÉZD MEG EZEKET IS:

Minden sikeres férfi mögött ott áll egy csodálatos...MACSKA!
Nem titok, hogy sok híres és kreatív embernek macska a háziállata.
Átverte a McDonald’s a vendégeket!
Nem telik el úgy hónap, hogy ne dobnának be valamilyen elképesztő újdonságot!
HOZZÁSZÓLÁS EDDIG
SZÓLJ HOZZÁ TE IS: