GASZTRO

Ha te is szereted a gumicukrot, ezt látnod kell!

Isteni gumicukor házilag, és csupán pár perc az egész.

Többet te se fogod kidurrantani a buborékfóliát, vagy legalábbis nem az összeset.
Ugyanis annak segítségével nagyon finom gumicukrot tudunk készíteni. Megmutatjuk neked, hogyan készítheted el .

Hozzávalók: 

  • buborék fólia
  • 1 csésze víz
  • 2 oz. (57 gramm) Jell-O (vagy más típusú) ízesített zselatinpor
  • steril fecskendő

Elkészítése:

  1. Öntsünk egy csésze meleg vizet egy edénybe és adjuk hozzá a zselatinport.
  2. Keverjük, amíg az állaga egyenletesen sűrű nem lesz.
  3. Fektessük a buborékfóliát az asztalra, és töltsük meg a fecskendőt a folyadékkal. Töltsünk ki minden buborékot a folyékony zselatinnal.
  4. Hagyjuk állni egy ideig, hogy a megszilárduljon.
  5. És végül kézzel vagy egy tűvel kiszabadíthatjuk a gumicukrot a fóliából. Ezután csak annyi a dolgunk, hogy élvezzük a munka gyümölcsét.









HA TETSZETT A CIKK KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG ISMERŐSEIDDEL!

NÉZD MEG EZEKET IS:

Őszínte illusztrációk a nők mindennapjairól
Ennél jobban nem is lehetne szemléltetni azt, ami lejátszódik bennük mindössze egy nap alatt.
HOZZÁSZÓLÁS EDDIG
SZÓLJ HOZZÁ TE IS: