GASZTRO
Ha te is szereted a gumicukrot, ezt látnod kell!
Isteni gumicukor házilag, és csupán pár perc az egész.
Többet te se fogod kidurrantani a buborékfóliát, vagy legalábbis nem az összeset.
Ugyanis annak segítségével nagyon finom gumicukrot tudunk készíteni. Megmutatjuk neked, hogyan készítheted el .
Hozzávalók:
- buborék fólia
- 1 csésze víz
- 2 oz. (57 gramm) Jell-O (vagy más típusú) ízesített zselatinpor
- steril fecskendő
Elkészítése:
- Öntsünk egy csésze meleg vizet egy edénybe és adjuk hozzá a zselatinport.
- Keverjük, amíg az állaga egyenletesen sűrű nem lesz.
- Fektessük a buborékfóliát az asztalra, és töltsük meg a fecskendőt a folyadékkal. Töltsünk ki minden buborékot a folyékony zselatinnal.
- Hagyjuk állni egy ideig, hogy a megszilárduljon.
- És végül kézzel vagy egy tűvel kiszabadíthatjuk a gumicukrot a fóliából. Ezután csak annyi a dolgunk, hogy élvezzük a munka gyümölcsét.
HA TETSZETT A CIKK KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG ISMERŐSEIDDEL!
NÉZD MEG EZEKET IS:
HOZZÁSZÓLÁS EDDIG
SZÓLJ HOZZÁ TE IS: