GASZTRO

Ha van 10 perced, készíts egy finom pillefánkot

Nincs dagasztás, nincs kelesztés, nincs nyújtás!

Percek alatt elkészítheted ezt a nagyon finom és könnyű fánkocskát. Porcukorral, vaníliás cukorral megszórva isteni, de ha már jön a lekvárbefőzés szezonja, azzal is érdemes kipróbálni. 

Hozzávalók:

– 2 púpos bögre liszt
– 2 tojás
– 1 csomag sütőpor
– 2 doboz natúr joghurt, vagy tejföl (140 g-os kiszerelésű) De az egy tejföl, egy joghurt, is működik
– 2-3 evőkanál cukor

 

 

Elkészítés: 

  1. A hozzávalókat összekeverjük. Egy galuskaszerű tésztát fogunk kapni.
  2. Két evőkanál segítségével forró olajba szaggatjuk.
  3. A tészta magától fog megfordulni az olajban. Ez azért jó, mert akkor biztosan átsül a belseje. Azért az első adag kisülése után ellenőrizzük a belsejét. Tépjük/vágjuk ketté.


HA TETSZETT A CIKK KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG ISMERŐSEIDDEL!

NÉZD MEG EZEKET IS:

Ezek a világ legextrémebb iskolába vezető útjai
Sokunknak az a megszokott, hogy reggel felkelünk és elsétálunk vagy buszozunk, trolizunk az iskolába majd délután haza.
HOZZÁSZÓLÁS EDDIG
SZÓLJ HOZZÁ TE IS: