GASZTRO

Kóstold meg a legújabb kedvencet, a csokoládés bort !

A forralt bor már a múlté!

A tudósok szerint a csokoládé, és a bor is rengeteg pozitív tulajdonsággal rendelkezik. Miért ne lehetne kombinálni őket? 

Ez a forró ital garantáltan tarolni fog télen! 

Hozzávalók: 

 

Másfél csésze zsírszegény tej

1 csésze vörösbor ( például  Cabernet Sauvignon)

1/3 csésze őrölt étcsokoládé

díszítéshez pillecukor, vagy tejszínhab

 

Elkészítés:

A csokoládét és a tejet egy serpenyőbe öntjük, és közepes lángon addig keverjük habverővel, amíg nem lesz krémes állaga.  
A végén öntsük hozzá a vörösbort is. Ha felmelegedett, tálalhatjuk is. :)




HA TETSZETT A CIKK KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG ISMERŐSEIDDEL!

NÉZD MEG EZEKET IS:

Nézd meg, hogy a világ 15 legjobb színésze, hogy változott az évek alatt
Ezekről a színészekről néhányan azt gondolják,
Ízléstelen tréfaként 'nagydolgát' végezte barátnője hasára!
Ízléstelen tréfaként 'nagydolgát' végezte barátnője hasára!
HOZZÁSZÓLÁS EDDIG
SZÓLJ HOZZÁ TE IS: