GASZTRO
Kóstold meg a legújabb kedvencet, a csokoládés bort !
A forralt bor már a múlté!
A tudósok szerint a csokoládé, és a bor is rengeteg pozitív tulajdonsággal rendelkezik. Miért ne lehetne kombinálni őket?
Ez a forró ital garantáltan tarolni fog télen!
Hozzávalók:
Másfél csésze zsírszegény tej
1 csésze vörösbor ( például Cabernet Sauvignon)
1/3 csésze őrölt étcsokoládé
díszítéshez pillecukor, vagy tejszínhab
Elkészítés:
A csokoládét és a tejet egy serpenyőbe öntjük, és közepes lángon addig keverjük habverővel, amíg nem lesz krémes állaga.
A végén öntsük hozzá a vörösbort is. Ha felmelegedett, tálalhatjuk is. :)
HA TETSZETT A CIKK KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG ISMERŐSEIDDEL!
NÉZD MEG EZEKET IS:
Nézd meg, hogy a világ 15 legjobb színésze, hogy változott az évek alatt
Ezekről a színészekről néhányan azt gondolják,
Ízléstelen tréfaként 'nagydolgát' végezte barátnője hasára!
Ízléstelen tréfaként 'nagydolgát' végezte barátnője hasára!
HOZZÁSZÓLÁS EDDIG
SZÓLJ HOZZÁ TE IS: