GASZTRO

Pár érdekesség arról, hogy mit esznek a legnagyobb sztárok a Szigeten

Idén második alkalommal készíti a Sziget legnagyobb sztárjainak ételeit és szolgálja ki, néha meglepő, kívánságait a KIOSK Budapest, a fesztiválköztársaság Nagyszínpadának backstage-ben.

Augusztus legjobban várt hetében közel 100 alkalmazottal, 7000 adag étellel és mindenre megoldást találó séffel dolgozik a KIOSK csapata azon, hogy a nemzetközi sztárfellépők semmiben ne szenvedjenek hiányt, ha ételről van szó. "A backstage ételkínálatának összeállítása komoly kihívás, hiszen az egyszerű magyaros fogásoktól, a kifinomult ételekig minden kell tartalmazni a menünknek" – meséli Orosz Gábor, a KIOSK Executive Séfje. Mint elmondta, idén a BBQ-ra helyezik a hangsúlyt, ezért egy igazi, bükkfatüzeléses szmókerben készülnek majd az omlós húsfalatok, a vendégek szeme előtt. 

"Természetesem nem szabad megrettenünk, akkor sem, ha olyan különleges kérésekkel találjuk szembe magunkat, mint a manuka méz, kecsketej vagy az organikus biomajonéz. Ez utóbbit nagyon nehéz beszerezni, így magam készítem el bio alapanyagokból" – magyarázza a séf . "Az elmúlt években volt már példa arra is, hogy valaki ad hoc sushit rendelt, ezért felpattantam a robogómra és beugrottam a belvárosba, hogy beszerezzem. Eddig mindent megoldottuk, nem tudnak kifogni rajtunk" – meséli mosolyogva a KIOSK konyhájának főnöke. 




HA TETSZETT A CIKK KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG ISMERŐSEIDDEL!

NÉZD MEG EZEKET IS:

Amikor visszanyal a fagyi, retteghetnek a taxisok
Uber letudva, most a taxisok következnek
Generációs szakadékok a sztárok életében!
Ha megnézzük a képeket, nem mondanánk meg, hogy ezek a hírességek nem azonos korúak, de itt tényleg nagy korkülönbségek vannak!
HOZZÁSZÓLÁS EDDIG
SZÓLJ HOZZÁ TE IS: