GASZTRO

Sonkás tekercs, medvehagymás körözöttel töltve

Remek fogás Húsvétra!

HOZZÁVALÓK

  • 15 dkg tehéntúró
  • 5 dkg juhtúró
  • 3 ek tejföl
  • 5-6 levél medvehagyma
  • 1/2 tk édes-nemes paprika
  • bors
  • 10 szelet Fekete-erdő sonka
  • A tálaláshoz:
  • 1 dl olívaolaj
  • 1 dl citromlé
  • cukor
  • 1 db fejes saláta
  • 2 db sárgarépa

ELKÉSZÍTÉS

    1. A kétféle túrót összedolgozzuk a tejföllel, a megtisztított, felaprított medvehagymával és a paprikával. Ízlés szerint megsózzuk, megborsozzuk a keveréket. A sonkaszeletek széleire kanalazzuk, majd szorosan feltekerjük mindet.
    2. Az olívaolajat simára keverjük a citromlével, valamint egy kevés sóval és cukorral. A megmosott salátát leveleireszedjük, a megtisztított répát lereszeljük, majd összeforgatjuk ezeket az öntettel. Ezt kínáljuk a sonkatekercsek mellé.

HA TETSZETT A CIKK KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG ISMERŐSEIDDEL!

NÉZD MEG EZEKET IS:

A legdögösebb csajok művelik a leghülyébb dolgokat.
A legdögösebb csajok művelik a leghülyébb dolgokat.
3 nő ül a kocsiban és táncolnak... DE HOGY?!?!
Már több mint 38 millió ember látta ezt a videót. Szerintünk baromi ügyesek! Nézd meg te is! :D
HOZZÁSZÓLÁS EDDIG
SZÓLJ HOZZÁ TE IS: