A Viper Diva (Shlomo & Hadone) debütál, Kobosil és Clara Cuvé robbant a DUMDUM 2021-en!

2021.06.03

Szerénytelenség nélkül lehet állítani, hogy a mögöttünk álló közel egy év utolsó nagy techno eseménye a duplán is megtartott 12 órás félszabadtéri rave, a DUMDUM 2020 széria volt.
 
A fájdalmas, közel 10 hónapos kényszerpihenőt pedig egy önmagához méltó line-uppal kívánja megünnepelni Nyugat-Magyarország elsőszámú elektronikus zenei fesztje, amely ezúttal is a világ élvonalából válogatta a külföldi meghívottakat, és a legjobbak közül a magyar előadókat.
 
A DDEMF mindig élen járt abban, hogy a lehető legmagasabb színvonalon szállítsa a legaktuálisabb fellépőket azok közül, akik leginkább meghatározzák a kortárs elektronikus zenei kultúrát itthon és külföldön egyaránt. Hogy mindez mennyire igaz, mindenki számára világossá válik, ha rátekint a line up-ra, Sikztah ugyanis ismét Berlin legjavából válogatta össze az idei külföldi vendégeket. Érkezik a Berghain hírhedt és híres fenegyereke KOBOSIL, első alkalommal áll a hazai közönség elé egy LIVE produkcióval SHLØMO & HADONE nagy durranása a VIPER DIVA, és ha ez még nem lenne elég a berlini virtust ránkhozó CLARA CUVÉ vadállat tempója is nagyban segít a lépésszámláló kiakasztásában a 12 órán át tartó szabadtéri észvesztésben.

A hazai pálya pedig szintén erős vonzással bír, érkezik a Deadcode éléről HOT X, a hazai technóban hosszú évek óta kiemelt kedvenc producer, SANFRANCISCOBEAT, a hazai hard techno egyik legkiemelkedőbb alakja SVETEC, a DumDum-ot és a The Etiket-et jegyző, egyben a fesztivált is szervező SIKZTAH, valamint a profi felvezetésről gondoskodó AKOS WEX és DEPTHON.
 
Elfeledtetve tehát az elmúlt időszakot, a DUMDUM ott folytatja, ahol tavaly abbahagyta, mindent megtéve annak érdekében, hogy tovább mutassa az irányt. A hangerőt és minőséget idén is a VOID Acoustics fogja szavatolni, a helyszín pedig ezúttal is a most frissen megújult és koncepcióváltáson átment félig szabadtéri MUNDO 2.0 lesz.
 
► KOBOSIL
► CLARA CUVÉ
► VIPER DIVA (Shlømo & Hadone)
► HOT X
► SIKZTAH
► SANFRANCISCOBEAT
► SVETEC
► DEPTHON
► AKOS WEX

Facebook event: https://www.facebook.com/events/644617036938654/ 
Jegyek: https://oneticket.hu/dumdum-20210626


TOVÁBBI CIKKEK

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját

2024.04.03.

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját, ennek apropóján a tehetség-gondozás jegyében egy mix-versenyt is hírdettek, hogy lehetőséget adjanak a szegedi bulijaikon való dj fellépésre... E mellett a buli felvezető programjaként egy mini kerekasztal beszélgetésre is várják a nagyérdeműt a hazai (benne speciálisan a vidéki) szcéna helyzetéről való szakmai beszélgetésre...

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

2024.03.25.

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját

2024.03.21.

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját