A Viper Diva (Shlomo & Hadone) debütál, Kobosil és Clara Cuvé robbant a DUMDUM 2021-en!

2021.06.03

Szerénytelenség nélkül lehet állítani, hogy a mögöttünk álló közel egy év utolsó nagy techno eseménye a duplán is megtartott 12 órás félszabadtéri rave, a DUMDUM 2020 széria volt.
 
A fájdalmas, közel 10 hónapos kényszerpihenőt pedig egy önmagához méltó line-uppal kívánja megünnepelni Nyugat-Magyarország elsőszámú elektronikus zenei fesztje, amely ezúttal is a világ élvonalából válogatta a külföldi meghívottakat, és a legjobbak közül a magyar előadókat.
 
A DDEMF mindig élen járt abban, hogy a lehető legmagasabb színvonalon szállítsa a legaktuálisabb fellépőket azok közül, akik leginkább meghatározzák a kortárs elektronikus zenei kultúrát itthon és külföldön egyaránt. Hogy mindez mennyire igaz, mindenki számára világossá válik, ha rátekint a line up-ra, Sikztah ugyanis ismét Berlin legjavából válogatta össze az idei külföldi vendégeket. Érkezik a Berghain hírhedt és híres fenegyereke KOBOSIL, első alkalommal áll a hazai közönség elé egy LIVE produkcióval SHLØMO & HADONE nagy durranása a VIPER DIVA, és ha ez még nem lenne elég a berlini virtust ránkhozó CLARA CUVÉ vadállat tempója is nagyban segít a lépésszámláló kiakasztásában a 12 órán át tartó szabadtéri észvesztésben.

A hazai pálya pedig szintén erős vonzással bír, érkezik a Deadcode éléről HOT X, a hazai technóban hosszú évek óta kiemelt kedvenc producer, SANFRANCISCOBEAT, a hazai hard techno egyik legkiemelkedőbb alakja SVETEC, a DumDum-ot és a The Etiket-et jegyző, egyben a fesztivált is szervező SIKZTAH, valamint a profi felvezetésről gondoskodó AKOS WEX és DEPTHON.
 
Elfeledtetve tehát az elmúlt időszakot, a DUMDUM ott folytatja, ahol tavaly abbahagyta, mindent megtéve annak érdekében, hogy tovább mutassa az irányt. A hangerőt és minőséget idén is a VOID Acoustics fogja szavatolni, a helyszín pedig ezúttal is a most frissen megújult és koncepcióváltáson átment félig szabadtéri MUNDO 2.0 lesz.
 
► KOBOSIL
► CLARA CUVÉ
► VIPER DIVA (Shlømo & Hadone)
► HOT X
► SIKZTAH
► SANFRANCISCOBEAT
► SVETEC
► DEPTHON
► AKOS WEX

Facebook event: https://www.facebook.com/events/644617036938654/ 
Jegyek: https://oneticket.hu/dumdum-20210626


TOVÁBBI CIKKEK

Egy hónap múlva startol a DAAD Fesztivál

2022.05.16.

Egy hónap múlva, 2022. június 16-19. között kerül megrendezésre a második DAAD Fesztivál!

Truesounds Music Vacation w/ Argy (Afterlife) @ Plázs (Siófok), 2022.06.25.

2022.05.16.

Június utolsó hétvégéjén visszatér a siófoki Plázsra a Truesounds Music!

LEE BURRIDGE ● M.O.S ✸daytime event @ Cinema Hall, 2022.06.25.

2022.05.16.

Cinema Hall & Budapest Calling pres daytime party w/ LEE BURRIDGE ✸ M.O.S