Megérkezett a Darkstore őszi-téli kollekciója

2021.10.13

A Darkstore 2020 nyarán indult, az ötlet pedig egy fél évvel korábban született meg a tulajdonos fejében. Azzal talán nem árulunk el nagy titkot ha a ruhákra nézünk, hogy a hazai elektronikus zenei rendezvényre járó fiatalokat szeretnék a kínálattal megcélozni.

Az alap elgondolás pedig annyi volt, hogy egy olyan márkát építsenek, olyan ruhákkal és kiegészítőkkel, ami elsősorban a klubok mellett az utcán is bátran viselheti bárki.

A webshopban egyelőre csak férfi kollekció elérhető, viszont a lányok is előszeretettel vásárolják az uniszex darabokat, illetve az indulás óta már megjelent a saját kollekció is, ami a ‘Dark’ nevet kapta. Fontos leszögezni, hogy minden darab limitált, semmiből nem érkezik több százas mennyiség. Volt már olyan termék is, ami egyedüli volt az országban. Leginkább az éjszakában bulizó fiatalságot szeretnék a sötétebb, dark (szürke-fekete) ruhákkal, egyedi kiegészítőkkel kiszolgálni.

A héten érkezik az újabb kollekció, ami már az őszi-téli darabokat tartalmazza (képek a cikk végén), de ezek mellett lesz más újdonság is.

Amit még érdemes megemlíteni, hogy sok olyan termék van, ami annyira kis mennyiségben jelenik meg, hogy a webshopba már el sem jut, mert az előrendelés alatt az instagramon elfogy, ezért érdemes ott is követni az újdonságokat.

Weboldal: https://darkstore.hu
Instagram: https://www.instagram.com/darkstore.hu/


TOVÁBBI CIKKEK

Episode1 ismét Sam Paganini kiadójánál, a JAM-nél hasít!

2022.01.08.

Január 7-én jelent meg Sam Paganini JAM kiadójánál egy 3 trackes EP, amit hazánk egyik tehetsége, Episode1 jegyez.

Ricardo Villalobos is ott lesz a 2022-es DAAD Fesztiválon!

2021.12.28.

2022. június 16-22. között kerül megrendezésre a második DAAD Fesztivál!

Bezár a 2-es Bunker!

2021.12.22.

A Csepel Művek raktárépületei között meghúzódó 2-es Bunker a facebookra tette ki a hírt, hogy bezárja kapuit.