Nagy sikerrel mutatkozott be a Coco Loco

2019.03.21

Új sorozat debütált Budapesten a hosszú hétvége csúcsán. A Coco Loco első epizódjának a Cinema Hall adott helyet, mely első nekifutásra tökéletes helyszínnek bizonyult.

Egy új sorozat indulása mindig nehéz, pláne, ha az olyan hétvégén történik, amikor több mint 20 elektronikus zenét kínál a főváros egy hosszúra nyújtott ünnepi lazítás során. Mivel a csillagok viszont jól álltak és a vágyott elrow hangulat már sokaknak hiányzott a tavalyi nyár óta, a Coco Loco számára minden adott volt, hogy egy sikeres rajthoz állás után karneváli hangulatban tölthessük a szombat éjszakát.

Sokan kíváncsiak voltak az első Coco Loco-ra, ahol a Marchello által életre hívott sorozat főszerepében a barcelonai elrow rezidens Bastian Bux minden szempontból a tőle elvárható módon teljesített, azaz bő 2 órán nem hagyott alább az általa oly jól közvetített elrow house! Nem beszélve arról, hogy energikus jelenléte már alapból emelte az est hangulatát.

Az eseményen kiugró módon a csajok voltak többségben,miközben sok ismertebb arcot is felfedezhettünk az önfeledt hangulatú tánctéren és a backstage-ben. A pálmafákkal és egyéb hangulatos elemekkel kidekorált DJ pultban is nagy volt a mozgás, hiszen sokan ott érezték magukénak a legjobban az őrült hangulatot!

Ez így is volt jól, egy ibizai hangulatú Coco Loco bulihoz a gyönyörű nők, a jó arcok is hozzátartoznak, mint ahogy a táncosok, a dekoráció, és a konfetti ágyúk gyakori használata. Utóbbi igen szépet ütött! Úgy tűnik Marchello ötlete elsőre tarolt, amin Bastian után a Badgirls rosszfiúi, James Cole és Collective Machine vették kézbe a szórakoztatást reggelig.

Hogy pontosan hol és mikor még nem tudjuk, de az biztos, hogy hamarosan jön a következő Coco Loco, ahol egy újabb elrow rezidenssel találjuk majd szembe magunkat a tánctéren, ahol az örömteli house lesz az úr!

A Coco Loco havi egy alkalommal vár ránk a folytatásban és országos turné hírével is kecsegtet. Amíg ez pontosan kiderül, addig csatlakozz a Coco Loco Facebook vagy Instagramm oldalához, már csak, hogy le ne maradj a friss infókról!

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Rodhad, Fautzi, Anetha és Regal társaságában ünnepli Sikztah az idén 10 éves DUMDUM-ot!

2019.04.22.

Nincs megállás a nyugat-magyarországi elektronikus zene fellegvárában!

Április 22-én HOT X megtáncoltatja az olasz partiarcokat

2019.04.17.

HOT X az olaszokkal tölti a húsvéti ünnepeket!

Chris Liebing, Rødhåd és Julian Jeweil is ott lesz a B my Lake fesztiválon!

2019.04.15.

5 nemzetközi és rengeteg hazai fellépővel lett teljes az idei B my Lake fesztivál programja!