Oliver Schories, Dan Caster @ Tesla, 2016.04.08.

2016.03.29

Egy újabb csodálatos év telt el és immáron 3 éves lesz a Budapest Calling sorozat! Mozgalmas időszakon vagyunk túl, 13 buli volt az elmúlt egy évben, közel 100 óra zene, tánc és őrület! KÖSZÖNJÜK SZÉPEN Nektek a támogatást, ez nélkületek nem sikerült volna!


Sok szeretettel meghívunk, hogy ünnepeld velünk Te is ezt a különleges szülinapot a Teslaban! Hatalmas HOUSE bulival készülünk és ismét megrengetjük a Kazinczy utcát! ;)

 

Oliver Schories és Dan Caster két jó barát, mindkettejük mögött rengeteg megjelenés van az elektronikus zene legnagyobb kiadóin, hogy csak párat említsünk: Suara, Noir Music, Get Physical, Stil vor Talent, Kittball, Katermukke, Einmusika.

Mindketten azon kevés producerek közé tartoznak, akik képesek az érzelmeket áttranszformálni ritmusokra, dobokra, dallamokra és lelket adni a zenéknek. Az intelligens kortárs elektronikus zene úttörői a srácok, akik bámulatosan kombinálják a mélyebb, melankólikus deep house darabokat techno alapokkal és vokális house zenékkel.

Oliver 2014-ben indított egy saját kiadót SOSO néven, ahol számos közös szerzeményt ad ki Dannel együtt, és ahol tavaly megjelent a 3. saját albuma is 'Fields Without Fences' néven. A hamburgi származású DJ / producer a fesztiválok headlinere szerte a világon és a klubbok egyik kedvence is, imádja a közönség.

Dan Caster egy igazi zenei forrás, aki önti magából a friss és aktuális megjelenéseket már több, mint 12 éve. A Beatport Deep House toplistáján landolnak friss darabjai, és olyan producerekkel dolgozik együtt, mint Niconé, Sascha Braemer, AKA AKA, Klangkuenstler és Olivier Giacomotto, csak hogy egy párat említsünk.

Az estét a Budapest Calling rezindens Indigo Theory fogja felvezetni egy tőlük megszokott, lenyűgöző live act-tel. 

■ BELÉPŐ: 
Kedvezményes online elővétel: 2500 Ft // limitált számban!
>>> http://tixa.hu/schories
Helyszíni jegy: 3000 Ft

Facebook event: https://www.facebook.com/events/474312146104225/ 


TOVÁBBI CIKKEK

Bevezetés Máltába

2024.07.03.

Folytatván európai körutazásunkat, most Máltára, a délre található kis szigetországra esett a sor....

Zamárdi várja az idei B my Lake fesztivált és a Balaton Sound fellépőit!

2024.07.01.

Idén július 3. és 7. között Zamárdiban újra megrendezik a B my Lake fesztivált, melynek színpadán olyan világhírű előadók lépnek fel...

Pascal Junior – Legacy | Vinyl

2024.06.30.

Pascal Junior legújabb albuma, a "Legacy" című vinyl, már elérhető, és a zenerajongók körében nagy várakozás övezi.