PARAÍSO pres. Enzo Siragusa @ Heaven Club, 2019.10.11.

2019.10.09
 
Még csak alig pár hete, hogy megnyitott Budapest legújabb tágas, belvárosi szórakozó tere, a Heaven Club, már olyan programot kapunk a szervezőktől, ami a minőségi vonalról érkező house egyensúlyozásra épít.
 
A sorozat fantázianeve a Paraíso, mely a house paradicsomi hangulatát hivatott közvetíteni a maga felszabadult légkörével, az európai színvonalú klubfeltételekkel, extra látvány- és show elemekkel kiegészítve a fellépők által megteremtett atmoszférát.
Első alkalommal rögtön a Londonból érkező Enzo Siragusa-val léphetünk ki a megszokott hétköznapokból, aki állandó nemzetközi jelenléte mellett szülővárosának fontos szereplője, már, ami az elektronikus zenei színteret illeti.
 
Enzo nem csak a Fuse London rezidense, valamint a Fuse kiadó termékeny producere, hanem a Fuse London party sorozat indítója is. A több soron történő zenei tevékenység mellett ugyanakkor volt ideje arra is, hogy idén elkészüljön első albuma is. Az ’A Decade Of Rave’ jól jellemzi stílusát, ami a deep house-tól egészen a könnyebb techno ütemekig bármikor kiterjedhet.
Izgalmas, egyben örömteli szettre számíthatunk tőle október 11-én, pénteken éjszaka, és az is fontos tudnivaló, hogy ezen az éjszakán három hazai house őrült is csatlakozik mellé a Heaven pultjában.
 
Jaffa Surfa talán a legszélesebb körben ismert house szelektorként kiváló társa lesz a közönség táncos utaztatásában, míg a MOOD sorozat két house zsonglőre, Stereostrip és Teomo is elhúzza majd a hevesebb hangulatot eredményező megindításait.
A remek hétlevezetésre már elővételben kaphatók jegyek, ami után már csak be kell sétálnunk az 5. kerületi Deák Ferenc utca 5. szám alatt található klubmenyországba!
 
Line up:
Enzo Siragusa
Jaffa Surfa
Stereostrip
Teomo

Facebook event: https://www.facebook.com/events/2361739100546737/
Jegyek: https://oneticket.hu/paraiso-pres-enzo-siragusa-heaven-club-191011


TOVÁBBI CIKKEK

Hozd magad a Szigeten!

2024.01.17.

A fesztivál weboldalán már tervezhetjük azt a virtuális „útvonalat”, amelynek mentén haladva a legnagyobbat meríthetünk a Szabadság Szigetének változatos kínálatából

MARCO CAROLA # Cinematiné XXL # @ Városliget & Cinema Hall, 2024.04.27.

2024.01.17.

Cinema Hall & CityTakeover present MARCO CAROLA # Cinematiné XXL

You x Selected x Vōx @ Arzenál, 2024.03.22.

2024.01.17.

Carmen Electro ~ Dax J ~ Frederic ~ Héctor Oaks ~ Part Time Killer ~ Perc