Szeptemberben új albummal jelentkezik Joseph Capriati

2020.06.01

A Metamorfosi címet kapó új lemez a producer saját kiadóján, a Redimension-ön keresztül jelenik majd meg szeptember 4-én. Az albumon vendégelőadóként közreműködtek 1-1 dal erejéig Louie Vega, James Senese, valamint Eric Kupper és Byron Stingiliy.

A New Horizons egy óda, amely Joseph szülővárosához, Nápolyhoz szól, és az eredeti mellett, amelyet James Senese-szel készítettek, kapott egy Joseph-hez közelebb álló techno verziót is. A dalról Capriati megosztott néhány gondolatot: „Ez a track felbecsülhetetlen értékkel bír számomra és óriási jelentősége van. Nem akartunk egy vegytiszta techno tracket, mert az James Senese szaxofonjával és énekhangjával eléggé elcsépeltté vált volna. Az ötlet az volt, hogy egy olyan elektronikus track készüljön, amely a ’90-es éveket juttatja eszünkbe és hasonló stílust képviseljen, mint a Massive Attack vagy Tricky.”

Louie Vegával közös munkájáról is ejtett pár szót: „A dal, amit vele készítettem, szimbolikus jelentőséggel bír számomra, mert ő, valamint a Masters At Work volt, ami a kezdetek során a legjobban inspirált engem.”

Capriati az albumot összefoglalva ezt mondta: „Határozottan nem egy táncparkettre szánt lemez. Változatos, amely számomra egy album lényege. Nagyon remélem, hogy az emberek megértik az üzenetét.”

Az album Joseph Capriati saját kiadójánál, a Redimension-nél fog megjelenni egy tripla 12 inches vinyl verzióban, valamint CD-n és digitálisan is.

VINYL
A1. Improvvisazione
A2. Beautiful Morning
B1. Spirit Brothers (with Louie Vega)
B2. Anything Is Possible
C1. Dust
C2. New Horizons (feat. James Senese)
D1. Metamorfosi
D2. Psychic Journey
E1. Goa
E2. It’s All About Love
F1. Love Changed Me (with Eric Kupper feat. Byron Stingily)
F2. Let’s Change The World

DIGITAL
01. Improvvisazione
02. Beautiful Morning
03. Spirit Brothers (with Louie Vega)
04. Anything Is Possible
05. Dust
06. New Horizons (feat. James Senese)
07. Metamorfosi
08. Psychic Journey
09. Goa
10. It’s All About Love
11. Love Changed Me (with Eric Kupper feat. Byron Stingily)
12. Let’s Change The World

A Metamorfosi 2020. szeptember 04-én jelenik meg a Redimension kiadónál.


TOVÁBBI CIKKEK

Indul a Balaton Sound

2022.06.29.

Két év szünet után nagy nemzetközi sztárokat felsorakoztatva készül a visszatérésre Európa legmenőbb és legnagyobb presztízsű vízparti elektronikus zenei fesztiválja, a Balaton Sound.

Érkezik a Drumcode legénysége a BÓNUSZ Fesztiválra!

2022.06.27.

2022. október 15. - BUDAPEST

ARTBAT @ Plázs Siófok, 2022.08.19.

2022.06.02.

ARTBAT - Plázs Siófok - 2022. Aug. 19.