Technokunst & PVC pres. Reduction @ Corvintető, 2015.10.22.

2015.10.10

Hosszas előkészületek, háttérmunkák és szövetkezéseknek köszönhetően Október 22-én igazi forradalmi elszántsággal mutatjuk be nektek a budapesti Technokunst és a pozsonyi Palicavonzvreca (PVC) közös gyermekét, melyet Reductionnak kereszteltünk.

Reduction, mert egy olyan felhozatalt mutatunk be klub szinten, melyet itthon és a szomszéd országokban is eddig csak több ezres események, fesztiválok közönsége élvezhetett, mi ezt próbáljuk klub keretek közé szorítani, klub árakon. A 15 éves PVC a rendezvényeik mellett a kiadványaikon az asszimetrikus techno egyik úttörőjének számít. Oscar Mulero, Regis, Female, Go Hiyama, Reeko, csak pár név az elmúlt évek feketelemezes szereplőiből. Ezt az évfordulót megünnepelve jött létre a Technokunsttal közös kollaboráció, ahol nem kisebb nevek lesznek az est karmesterei, mint az európai techno megkerülhetetlen veteránja, az angol Regis, a halkszavú, ám annál energikusabb japán tribal varázsló Takaaki Itoh, a szintén angol örökké megújuló és az intelligens elektronikát a legszebb módon technóval vegyítő Inigo Kennedy és a házigazdák a pozsonyi asszimetrikus fenegyerek Loktibrada és a hazai szerettett női/férfi technopárosunk Dork és Isu. Helyszínválasztásunk Budapest legmagasabb földalatti zenék fellegvárára esett, ahol reményeink szerint a hazai techno élet egyik felejthetetlen estéjét tölthetjük el együtt. Október 22-én, csütörtökön tarts velünk a tetőre! Line Up: REGIS /Downwards_BMB_Sandwell District_UK/ INIGO KENNEDY /Token_Asymmetric_UK/ TAKAAKI ITOH /Wols_PVC_JPN/ LOKTIBRADA /Olga+Jozef_PVC_SK/ DORK /Technokunst_HU/ ISU /Technokunst_HU/ Facebook event: https://www.facebook.com/events/496845940491205/ jegyárak: Kedvezményes "Early Bird" (Limited): 2500.- / 8.5 euro Kedvezményes elővétel: 3000.- / 10 euro Helyszínen: 3500.- / 11.5 euro Online elővétel: http://www.residentadvisor.net/event.aspx?756814 Offline elővétel: Aktrecords

TOVÁBBI CIKKEK

Elhunyt DJ Palotai!

2023.11.19.

Tragikus hirtelenséggel, 62 éves korában éves korában meghalt Palotai Zsolt, avagy DJ Palotai

Egy héttel csúszik a nyárba a Sound, indulnak a 2024-es bérletek

2023.11.03.

Elsősorban a diákoknak jó hír, hogy 2024-ben egy héttel később, az érettségi és vizsgaidőszak után, a nyári szezon elején lesz a Heineken Balaton Sound.

Pénteken erős kezdéssel robban a Youtopia őszi szezonja!

2023.11.03.

A Youtopia csapata immáron a harmadik őszi klubszezonját indítja a budapesti éjszakában.